Vița de Vie "Sunetul Mai Tare" Слова песни

Sunetul Mai Tare

Daca crezi ca e momentul...Daca crezi ca e momentul sa se vadă antrenamentulPune-ti hainele de plastic...Pune-ti hainele de plastic, leaga-ti parul c-un elasticBaga sunetul mai tare...Baga sunetul mai tare, cauta lume care sareStudiaza tot terenul...Studiaza tot terenul, ia in piept tot oxigenulDaca vrei sa dai o tura...Daca vrei sa dai o tura pe soseaua de centuraIa masina din parcare...Ia masina din parcare, scoate-o la inaintareOrice muzica iti place...Orice muzica iti place, fa acuma cum iti spunVezi butonul care zace..Ia butonul care zace si mai dai volum!

Discoteca e prea mica...Discoteca e prea mica sa mai sar in cap.Discoteca e prea mica...Discoteca e prea mica sa mai sar in cap.

Refren (x2) :Baga sunetul mai tare daca vrei sa te combiniBaga-ti capu-n difuzoare, baga-ti capu-n veciniSunetul mai tare sa se-auda peste totSa se-auda din masina daca stai la stop.

Daca vrei sa schimbi macazul...Daca vrei sa schimbi macazul, daca nu-ti mai place jazulBaga sunetul mai tare...Baga sunetul mai tare, ia o boxa mult mai mareDaca ai intentii bune...Daca ai intentii bune dar lipseste practicaBaga bani in difuzoare...Baga bani in difuzoare sa se-auda muzicaOrice muzica iti place...Orice muzica iti place, fa acuma cum iti spunVezi butonul care zace..Ia butonul care zace si mai dai volum!

Здесь можно найти слова песни Sunetul Mai Tare Vița de Vie. Или текст стиха Sunetul Mai Tare. Vița de Vie Sunetul Mai Tare текст.