Professional Sinnerz "Tha rthw na se vrw (Θα 'ρθω να σε βρω)" Слова песни

Перевод на:en

Tha rthw na se vrw (Θα 'ρθω να σε βρω)

Θα ΄ρθω να σε βρωόπου εσύ και εγώγιατί θα τρελαθώΟ Ο θα ‘ρθω να σε βρωόπου εσύ και εγώκαι ας είσαι στο θεό

Σήμερα ξύπνησα νωρίς το πρωίγιατί οι δικοί μου τσακωνόντουσαν φωνάζαν πολύσηκώθηκα με πονοκέφαλο γιατί είχα πιειτην νύχτα που μας πέρασε με φίλους σε γιορτήντύθηκα και είπα να πλυθώ και να πιω ένα καφέαλλά από τα τρία τα δύο δεν έγιναν ποτέμας είχε κόψει η ΕΥΔΑΠ το νερόκαι έτσι αποφάσισα να πέσω και να ξανακοιμηθώαλλά δεν είχα τέτοια τύχηθυμήθηκα πως πρέπει να τελειώσουν κάτι στίχοιπήρα στο ένα χέρι μου το στυλό πήρα στο άλλο ένα τσιγάρο μα που να συγκεντρωθώαφού οι από κάτω ψήνανε στη φουφούκαι μυρωδιά μέσω καπνού ερχόταν από παντούοι διπλανοί ακούγανε στο διαπασών Goin Throughκαι έτσι λόγω αυτού είχα αλλού το νου

Ο Ο θα ΄ρθω να σε βρωόπου εσύ και εγώγιατί θα τρελαθώΟ Ο θα ‘ρθω να σε βρωόπου εσύ και εγώκαι ας είσαι στο θεό

Η τηλεόραση δεν είχε τίποτα απολύτωςτα μισά ήταν στημένα και τα άλλα μύθοςέβαλα ράδιο και κάπου κάπου νέος ήχοςαλλά μικρός και προβλέψιμος ο νέος στίχοςσαν τρελό χτυπούσε το κινητόοι μισοί ήτανε φίλοι μου μπορώ να σου πωδέχτηκα ένα τηλεφώνημα από ένα εχθρόπου λόγο επιτυχίας με έγλειφε σαν παγωτόσυμβαίνουν και αυτά προ πάντως τελευταίαξεφυτρώνουνε στον κήπο μου όπως η ορχυδαίαενδιαφέρονται να μάθουμε τι κάνω και τι νέαόλοι θέλουνε μια θέση από ότι βλέπω στην αυλαίαη παρέα και η θέα τους δεν με συγκινείγια αυτό και κλείνω και πετάω μακρυά το κλειδίαφορμή για να φύγω και να ελευθερωθώήταν είναι και θα είναι το να ‘ρθω να σε βρω.

Ο Ο θα ΄ρθω να σε βρωόπου εσύ και εγώγιατί θα τρελαθώΟ Ο θα ‘ρθω να σε βρωόπου εσύ και εγώκαι ας είσαι στο θεό

Здесь можно найти слова песни Tha rthw na se vrw (Θα 'ρθω να σε βρω) Professional Sinnerz. Или текст стиха Tha rthw na se vrw (Θα 'ρθω να σε βρω). Professional Sinnerz Tha rthw na se vrw (Θα 'ρθω να σε βρω) текст. Также может быть известно под названием Tha rthw na se vrw Tha rtho na se vro (Professional Sinnerz) текст.