Scooter "Break It Up" Слова песни

Перевод на:cshu

Break It Up

Where in the world, where in the world,where in the world did I get this hurt?I don't mind, yeah I don't mind.If you call me bad, call me wrong,call me anything but your own.I don't mind, yeah I don't mind.

I don't care if you leave me.I don't care if you go away.I don't care if you wanted this.I don't mind.

Break it up, break it up, break it up, break it up my love.If you think that you can't stay with me break it up my love.Oh break it up, yeah break it up, oh oh break it up, yeah just break it up.

So where in the world, where in the world,where in the world can I hide this hurt?I don't mind, yeah I don't mind.If you call me sad, call me strong,strong enough to make it on my own.I don't mind, yeah I don't mind.

If you tear down your walls insidego for the brandnew ridebut babe please don't tell me so, oh oh oh.

Break it up, break it up, break it up, break it up my love.If you think that you can't stay with me break it up my love.Oh break it up, yeah break it up, just break it up, oh oh break it up.

Oh oh oh, break it up, break it up, break it up, break it up my love.If you think that you can't stay with me break it up my love.Oh break it up, yeah break it up, just break it up, oh oh break it up, yeah.

Skonči to

Kde na světě, kde na světě,kde na světě jsem dostal takovou ránu?Je mi to jedno, jo je mi to jedno.Když mě tolik voláš, voláš mě špatně,volej na mě jakoliv ale podle sebe.Je mi to jedno, jo je mi to jedno.

Je mi jedno jestli mě opouštíšnezajímá mě jestli jdeš pryčje mi jedno žes to tak chtělaNevadí mi to.

Skonči to, skonči to, skonči to, skonči to má lásko.Jestli si myslíš, že nemůžeš se mnou zůstat skonči to má lásko.Oh skonči to, jo skonči to, oh oh skonči to, jo skonči to prostě to skonči.

Tak kde na světě, kde na světě,kde na světě mohu skrýt tuhle bolest?Nevadí mi to, jo nevadí mi to.Když mě tolik voláš, voláš mě silně,dost silně abych to uslyšel.Je mi to jedno, jo je mi to jedno.

Když zboříš ty zdi uvnitř sebepůjdeš na zbrusu novou jízduale zlato prosím to mi neříkej, oh oh oh.

Skonči to, skonči to, skonči to, skonči to má lásko.Jestli si myslíš, že nemůžeš se mnou zůstat skonči to má lásko.Oh skonči to, jo skonči to, prostě to skonči, oh oh skonči to.

Skonči to, skonči to, skonči to, skonči to má lásko.Jestli si myslíš, že nemůžeš se mnou zůstat skonči to má lásko.Oh skonči to, jo skonči to, prostě to skonči, oh oh skonči to, jo.

Здесь можно найти слова песни Break It Up Scooter. Или текст стиха Break It Up. Scooter Break It Up текст.