Movits! "Sammy Davis Jr." Слова песни

Sammy Davis Jr.

[Vers 1]Föddes på 80-taletTyp i mitten utav detDå var man bara barnet eller kanske barnbarnetOch inte alls intresserad utav morgondagenAllvaret, allvarligt? Ja, överhuvudtagetDå var det Abbey Road, Plura och Rolling StonesPå grammofonen till dagen man flytta hemifrånNu är det Evert Taube, Dylan och Common och Wailing SoulsUndra vart inspirationen kommer från?

[Refräng]De säger jag låter Oldschool babySom Frank och Sammy DavisSjunger i regnet som Gene KellyNä, man vill ju knappt tro det man hörMen de säger, säger, säger det var bättre förrJa, de äger jag låter Oldschool babySom Frank och Sammy DavisSjunger i regnet som Gene KellyNä, man vill ju knappt tro det man hörMen de säger, säger, säger, säger, säger det var bättre förr

[Vers 2]Är inte den som strävar bakåtMen svarta skor efter klockan 18Jag köpte sneaks för halva mitt gage ochAndra hälften i madrassen i rädslan för att det kommer sämre darMen nej, är det så det kommer bliHar jag nog ingenting inutiEmedan gamlingar drömmer om Jerry LeeOch spelar bort pensionen på lotteriBörjar villan att brinna exempelvis menRing brandkåren och ring polisen, advokaten, Herre jesusBara jag inte missar reprisen av Mannen från UncleGarfunkel & SimonJag växte upp med A-team, Airwolf och McGyverFör jag har hört av pensionärerAtt allting var bättre förr i världenTill och med vädret

[Refräng]

[Bridge]Kallar det för dagdröm, säger det var annat förrMen mormor det e alrightAtt man borde växa upp, klippa sig och skaffa jobbOch inte härma James BrownMen var det inte samma sak för unga mor och farNär det begav sig var Woodstock och 70-tal,Eller kanske 69, man bara undrar liteOm det var samma, samma, samma sak förr?

[Refräng]

Здесь можно найти слова песни Sammy Davis Jr. Movits!. Или текст стиха Sammy Davis Jr.. Movits! Sammy Davis Jr. текст. Также может быть известно под названием Sammy Davis Jr (Movits) текст.