Ilian "Edinstvena (Единствена)" Слова песни

Edinstvena (Единствена)

Слушай ме сега, чуй ме ти, братле, не издържам повече!Вечер с една, с друга през деня, но в главата ми е тя!Стига се хаби, вземи се стегни - погледни напред!Има по света толкова жени, по-добри за теб!И с другите жени съм имал авантюра, но с нея, с нея беше друго!Идвай с мене - мястото ни тук е, стана време с тебе да избухнем!

Припев:Тук е, тук е, тук е, тук е схемата,тука с тебе сменяме системата!Всички мацки луди са,тук е, тук е, тук е, тук е лудница!

Целият живот бил съм на ръба, но тя го промени това!Сега разбрах едно - нищо на света не ще замести любовта!Давай, на живот с мен го удари, после ще си пас!Взимай на инат време и пари, и живей на макс!И с другите жени съм имал авантюра, но с нея, с нея беше друго!Идвай с мене - мястото ни тук е, стана време с тебе да избухнем!

Припев: (х2)Тук е, тук е, тук е, тук е схемата,тука с тебе сменяме системата!Всички мацки луди са,тук е, тук е, тук е, тук е лудница!

Здесь можно найти слова песни Edinstvena (Единствена) Ilian. Или текст стиха Edinstvena (Единствена). Ilian Edinstvena (Единствена) текст. Также может быть известно под названием Edinstvena Edinstvena (Ilian) текст.