Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Слова песни "Të dua ty" Soni Malaj

Перевод на: EN IT SR

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
oaoooaaa... Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë

Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty

(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithçka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë

Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty

(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithcka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...

With you lives my spirit my love, with your lips i found life
When you touch me, you say i love you, they are mine those lips of yours
merre qiellin, ta kam falur, me merr
te kam falur - is a difficult saying to explain it means like i allow

You are the world, you are the sun, you are the sea you are the sky, i love you
je gjysma ime ne ketë jete, gjithçka qe kam'
Nese njeri me nuk do jem, me shkruaj dhe nentoke, e jotja jam
Nga një oqean qe na ndan, tek unë je sot nëse një dite qielli do te qaj
dielli do te dijë te ngrohe

Исполнитель: Soni Malaj
Альбом:
Language: Albanian
Другие песни Soni Malaj

Me rrena
E vogela
Shpirti Im Binjak
Ti, jeta
Kalle Mos Ta Nin
Djemt me ngacmojne
Nen lekuren tende
Ça paska
Zjarr
Me mua
Ndarja
Tulipan I BardhëДругие песни

v Everyday
v Fort Knox
v Ready To Rock
v This Is Why We Can't Have Nice Things
v Muito Pouco
v Stripped
v È finita
v Maine Vine Iar
v Hal Asmar Ellon
v Furore
v Livin' It Up
v Esi mou thimises pos einai (Εσύ μου θύμισες πως είναι)
v Onde
v L'Ultimo Gettone
v Sold My Soul