Koncz Zsuzsa "A Kárpáthyék lánya" Слова песни

Перевод на:deen

A Kárpáthyék lánya

1. A Józsefváros mélyén, hol sötétek a fények,Egy szőke lányt neveltek az ötvenes évek.A Kárpáthyék lánya félig volt csak árva,Az apja eltűnt, s a család hiába várta.

2. A Józsefváros mélyén, hol a házak összebújtak,Ki tudta '56-ban, mit hoz a holnap.A Kárpáthyék lánya a randevúra várvaEgész nap egy dalt dúdolt magába'.

3. A Józsefváros mélyén, hol a házak összesúgtak,A viharban egy lányszív lángra gyulladt.És együtt mentek el a sarki cukrászdába,S a fiú befizette egy stefániára.

4. És a Kárpáthyék lánya egy dalt dúdolt magába',Mikor egy nap a ház rádőlt a cukrászdára.És a Kárpáthyék lánya egy dalt dúdolt magába',Mikor az első szerelmét hiába várta.

5. A Józsefváros mélyén, hol a házak összedőltek,Ma toronyházak állják útját a fénynek.A Kárpáthyék lánya kinn él Amerikába',New Jerseyben van családi háza.

6. A férje francia és van két nagy fia,A nagyobbik egy new wave-banda sztárja.De vannak bizonyos esték, mikor csend borul a házra,És ő egy régi dalt dúdol magába'.

7. A Kárpáthyék lánya egy dalt dúdol magába',És emlékezik a régi cukrászdára,A Kárpáthyék lánya egy dalt dúdol magába',És az első szerelmét újra várja.

8. A Kárpáthyék lánya ma kinn él Amerikába',Van autója és New Jerseyben háza.A Kárpáthyék lánya egy dalt dúdol magába',És látogatóba jön Magyarországra.

9. És a Kárpáthyék lánya elmegy a cukrászdába,És befizet 33 stefániára.

Здесь можно найти слова песни A Kárpáthyék lánya Koncz Zsuzsa. Или текст стиха A Kárpáthyék lánya. Koncz Zsuzsa A Kárpáthyék lánya текст. Также может быть известно под названием A Karpathyek lanya (Koncz Zsuzsa) текст.