Leevi and the Leavings "Edes kerran elämässä" Слова песни

Перевод на:en

Edes kerran elämässä

Vuonna '75 Anniina oli amiksen hemaisevin nainen tai silloin talvella kun Anniina oli vielä koulussa.Vuonna '76 Anniina oli jo itsensä elättävä nainen ja ravintolassa jurrissa riehui pikkujouluissa.No kai sitä saa edes kerran elämässä kännissä jokeltaa.Ja kai sitä saa edes kerran elämässä olla ja unohtaa vain.

Vuotta myöhemmin Anniina oli perheensä elättävä nainen ja syystä tietenkin Anniina pääsi lööppeihin.No kai sitä saa edes kerran elämässä shamppanjaan sukeltaa.Ja kai sitä saa edes kerran elämässä olla ja unohtaa kainosti.Sanon sulle sen mä elän sun vuokses ja kainosti sanon sulle sen kun tulen ja luokses jään.

Tänä päivänä Anniina on se miehensä elättävä nainen kun omaa syytänsä miesystävä teki konkurssin.No kai sitä saa edes kerran elämässä hetkisen levätä.Ja kai sitä saa edes kerran elämässä olla ja unohtaa vain.

Ehkä huomenna Anniina on se kaikkensa yrittänyt nainen ja ylihuomenna jo letkuissa makaa itsekin.No kai sitä saa edes kerran elämässä kuolla ja kelata.Ja kai sitä saa edes kerran elämässä olla ja unohtaa aidosti.Sanon sulle sen mä elän sun vuokses ja kainosti sanon sulle sen kun tulen ja luokses jään.

Здесь можно найти слова песни Edes kerran elämässä Leevi and the Leavings. Или текст стиха Edes kerran elämässä. Leevi and the Leavings Edes kerran elämässä текст. Также может быть известно под названием Edes kerran elamassa (Leevi and the Leavings) текст.