Слова песни "Jo mos e kerko" Mimoza Shkodra

Перевод на: EN BG RU

Ndonjehere te kujtoj, pendohem une kjo histori mbaroj.
Jo nuk zgjat, isha e pafat.

Ka nje detaj, qe ti e harron.
Shum te kam dashte, sa ti se merriton.
Sot e kupton, je penduar teper vone.

Ti jo mos e kerko nje zemer tjeter.
Te gjithe nje dite gabojne, dhe mbeten vetem.
Ashtu si un sot jam, dashuri jo nuk kam.
Ti jo mos e kerko nje zemer tjeter.
Te gjithe nje dite gabojne, dhe mbeten vetem.
Ashtu si un sot jam, dashuri jo nuk kam.

E vrave ti, cdo gje qe doja une.
Po mbytet sot, nje dashuri me shume.
Se gjithmone njesoj jane, njeri qesh e tjetri qan.

Ka nje detaj, qe ti e harron.
Shum te kam dashte, sa ti se merriton.
Sot e kupton, je penduar teper vone.

sometimes i think about you,i regret it this story is over
no it doesn't last ,i was unlucky

there is a detail that you forget
i loved you so much,that you don't deserve it
today you get that,you have regret it too late

no don't look for another heart
everyone makes mistakes someday,and remain alone
just as i'm today, i don't have love
no don't look for another heart
everyone makes mistakes someday,and remain alone
just as i'm today, i don't have love

you killed everything i loved
one more love is drowning today
cause it's always the same ,one loughs and the other cries

there is a detail that you forget
i loved you so much,that you don't deserve it
today you get that,you have regret it too late