Punnany Massif "Hétvégre" Слова песни

Перевод на:en

Hétvégre

Pálinkás jó reggelt, borvirágos orral,jókedvvel haladjunk előre együtt a korral.A hét véget ért végre, nő az élet értéke.A dillema csupán annyi hogy melyik helyre téryél be.Ma nincsen helye gondnak, a hivatalok kongnak,a gyengébbek meg izguljanak otthon a James Bondra.Helyi libák puccban, csak shopping és sok divat cucc van.Itt a péntek, már nem menő a két ekk,Hidd el addig féltek csak, amíg nem keféltek.Nincs munka, nincs sírás, csak csíntalan sikítás,ez is ugyanolyan nap, de mégis kicsit más.Ha van időd magadra, tapad a füled a dub-ra.Minden dobre hombre, a gátlásaid dobd le.Lezseren henyélj el tele reménnyel,élőlénnyel szórakozz te, ne teleregénnyel.Temérdek ebédek, kávé, sütia hétköznapokat a szombat simán üti.

A hétvége két véglet, kérdés hogyan ítéled,a monoton megszokottat, vagy meg nem történtet élnéd meg,van akinek ez kell, van akinek az,van aki jófej, meg van aki nem az.Van akinek szesz kell, van akinek gaz,A fáradt napokra a hétvége lehet a vígasz, nem igaz?

A hét véget ert végre indulj hát el, te döntesz merre ébredsz ha a nap kel már fel.Mindegy hogyan alakul, érezd jól magadotthon, vagy a klubban, vagy ahol randevú van.

Ez mind egy verzió, de lényegében más,nem kell, hogy kérd, neked is kijár a lazítás.

Na mi van má'? Na

Hétvégén nincs kézifék, ha nem vagy fakeDe mért kell úgy a make-up, mint kenyérnek a pék?Félreértés ne essék, lazítani tessékAzért nem kap el a KGBHa zsebedben lapulhat akár 1 gHiszen a gádzsi kategóriája kb. ZAz alfanőstényhez meg kéne kb. zsé - allé, hull a lé!Szombat reggel tele majdnem minden ABCDe ha rádtör a szükség vajon hol lehet a WC?Van akinek meg ez a nap a heti mosáséVasárnap ugyanez, csak a másnapos (fosásé)Mikor kacsingat a hétfő, lepippanthatna 7 főA keddet úgyis veled tölti kiskegyedA lényeg, hogy frissek és fessek legyetekKábít a szerda, ne nyomj semmi szert maNe mondj csütörtököt, beindul a nemiszervaÚjra itt a péntek, hát tudom ettől féltekMeghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombatÖrömünnep az ember hasának a vasárnapBoldogok lehetnek, akik eme napon látnakNem kell a ragozás, alapozás, oszt szórakozás!

Здесь можно найти слова песни Hétvégre Punnany Massif. Или текст стиха Hétvégre. Punnany Massif Hétvégre текст. Также может быть известно под названием Hetvegre (Punnany Massif) текст.