Vlatko Lozanoski "Lozano" "Nema da e kraj na svet (Нема да е крај на свет)" Слова песни

Перевод на:enhrhuruuk

Nema da e kraj na svet (Нема да е крај на свет)

Љубовта ме допреуште пред да помислам,се сеќавам на денот,кога јас те запознав.Љубовта е ништо,ако не ја негуваш,сепак ти забораваш.

Реф:Нема да е крај на свет,и не е крај на свет,ако заминеш,без љубов ти ќе останеш.Нема да е крај на свет,и не е крај на свет,се ќе помине,во мисли ти не барај ме.

Оставаш зад себе,љубов искрена.Овој крај е почетокна нова приказна.И нема да те барам,биди сигурна,има една вистина.

Реф:

Немој да се каеш кога,ќе се будиш ти без мене,утеха ќе најдеш тиво срцето.

Реф:

Это не конец света

Любовь коснулась меня,прежде , чем я успел подумать.Вспоминаю тот день,когда я встретил тебя.Любовь ничего из себя не представляет,если её не подпитывать,а между тем ты об этом забыла.

Припев :Это не конец света,не конец света,если уходишь,значит без любви ты останешься.Это не конец света,не конец света,все пройдет,даже в мыслях своих не ищи меня.

Позади себя оставляешьискреннюю любовь.Этот конец---лишь началоновой истории.Я не буду тебя искать,будь уверена,существует лишь одна истина.

Припев.

Не жалей,когда будешь просыпаться без меня.Ты найдешь утешениев сердце своем

Здесь можно найти Русский слова песни Nema da e kraj na svet (Нема да е крај на свет) Vlatko Lozanoski "Lozano". Или текст стиха Nema da e kraj na svet (Нема да е крај на свет). Vlatko Lozanoski "Lozano" Nema da e kraj na svet (Нема да е крај на свет) текст на Русский. Также может быть известно под названием Nema da e kraj na svet Nema da e kraј na svet (Vlatko Lozanoski Lozano) текст. На этой странице также содержится перевод и значение Nema da e kraj na svet Nema da e kraј na svet. Nema da e kraj na svet Nema da e kraј na svet перевод.