Connect-R "Daca Dragostea Dispare" Слова песни

Перевод на:enesit

Daca Dragostea Dispare

Refren

Daca dragostea dispare,Viata mea n-are culoare,Si doare tot mai tare,Ploua incet…Apare o intrebareSe gandeste la mine oare?!Unde sunt zilele cu soare?Unde esti tu?

Strofa 1 (Connect R)

Incepe o moda nouaSi plangi la telefonImi spui ca un ai somnDefapt un vrei sa dormiIncepi sa imi explici prin cuvinteInsa dragostea nu se explica, ea se simteAm inteles ca ai deja p-alcinevaSi daca trebuie sa plec, eu plecDar un uita ca amintirile raman indifirent ce ce-ar urmaPoti sa rupi si pozele, le vei lipii inapoi candvaDar cel mai rau ma doare faptul ca ma doare incaMa doare faptul ca credeam ca ne iubim si spun caSperanta ca te intorci ma tine tare ca o stancaMana dreapta o tin in falca, poza ta in mana stangaDesii stam aproape acum, calea-i lungaGandul la tine-mi zboaraSi sper sa si ajungaDaca te intrebi cumva ce fac mai nou, am pa’ piept o dungaM-am operat pe suflet deschis caci rana e adanca.

Strofa 2 (Connect R)

A trecut o zi, parca a trecut o saptamanaDefapt nici n-a trecut si te vad cu el de manaStau si il privesc si pe loc realizezCa diferenta dintre noi o face doar un MercedesDa probabil ca-s gelos si nu asa te-a cuceritSau poate e noul tau amic si eu am innebunitI-am intors privirea, uimit de ce vedeamVreau sa ascult melodia ce ma alina cand ne certamParca sunt sedat, insetat, setat pe imaginea eiNu ma pot ridica deloc n-am loc deloc, deloc n-am loc in patSi nu stii cat ma chinui… ma chinui dar nu potLa suferinta mea chiar nu exista anditot.

(Alex)

Si stiu ca va fi greuDa-i mult mai bine asaO voi iubii mereu(Te voi iubi mereu mereu)Si n-o s-o pot uita(Nu nu un… n-am s-o pot uita)E prima dragoste! Au! Poate ultima!

Strofa 3 (Connect R)

Imi suna telefonulN-a mai sunat de mult0722… deja imi suna cunoscutRaspund "Alo… Cine e?"Si-mi inchide scurtPoate a format gresit sau poate…Dar suna din nouDin nou spun "Alo"Si o voce cunoscuta imi spune "Buna… Sunt eu"Imi spune ca regretaSi ca ar fi mishto sa discutam la o cafeaAi uitat ca-mi face rau.Imi zice "Am realizat ca doar cu tine pot sa fiu"Ii spun "Nu te-ai uitat la ceas, totusi cat e de tarziu"Imi cere sa o scuz...sa o iert pentru deranjRaspunsul meu final e "Sunt Connect R, dupa beep lasati mesaj”

Здесь можно найти слова песни Daca Dragostea Dispare Connect-R. Или текст стиха Daca Dragostea Dispare. Connect-R Daca Dragostea Dispare текст.