Paraziții "Bot în bot c-o lepră mică" Слова песни

Перевод на:en

Bot în bot c-o lepră mică

Doi, zece, zece, zeceMă-ta, mă-ta, mă-ta, mă-ta, mă-ta... prefăcuta aia mică

Bot în bot cu o lepră micăBot în bot atașat de sticlăBot în bot cu bongu' mi-e fricăUnele lucruri nu se explică(x2)

(Cheloo:)Vă iau norocu-n pipetă și morții-n rachetăCă-mi încape cu succes creierul pe o dischetăSunt perfect internabil pe altă planetăȘi total idiot căci caut femeia perfectăRidic în p**ă minciuna, la rang de artăCa să-ți trag la poartă cu mingea spartăLas-o moartă și bagă, nu e ultimu' fumNoi n-am mai fumat de mult așa ceva bunN-o să mor de fericire frate, nu-mi permit,Sunteți martori că până acum nu mi-a ieșitSpun adevăru' o dată la 30 de zileCând am intrat în joc, n-am intrat pe pile.Eu nu sunt la fel, sau sunt chiar mai rău,Și dacă toate-s la fel, e doar în capu' tăuVreau două zdrențe mici la plan, peste program,Și 24 de ore de săracie pe an.Am sărit instrucția, viața se complicăRegretele sunt pentru morți, nu trăim cu fricăAlergăm cu stil după câte una mică...Frate, f**e-le de mici, că mai târziu se strică!

Bot în bot cu o lepră micăBot în bot atașat de sticlăBot în bot cu bongu' mi-e fricăUnele lucruri nu se explică(x2)

(Ombladon:)Întrețin v**lul c-o piesă la violăVorbesc engleza-n rusă, știu să tac în spaniolăM-am trezit devreme să constat că-i prea tarziuNici n-am știut sau am știut și n-am știut că stiu.Am mălai, iau varză, imi fac creierii muciDau două zile-nsorite pe-o pereche mare de b**iDoamnelor și domnilor, sunt plin de viciiTrupa vocal instrumentală Paraziții.Acuzați că fumăm și bemAvem o iarbă care-l pune-n cap și pe Superman.Stau relaxat când situația-i încordatăȘi nu fac azi ce pot să nu fac niciodată.Trage aer în piept și fă-ți trei cruciDacă femeia te iubește, încalță-te și fugi!Sunt de fel infidel, femeia-și arată colțulȘi nu m-aș însura, dar e la modă divorțul.Toate-s la fel, asta-i ideeaȘi nu-nțeleg de ce e mândru Dumnezeu că a creat femeia.Uăăăăăă!Alergăm cu stil după cate una mică...Frate, f**e-le de mici, că mai târziu se strică!

Bot în bot cu o lepră micăBot în bot atașat de sticlăBot în bot cu bongu' mi-e fricăUnele lucruri nu se explïcă(x2)

Această piesă face parte din campania de futut în pizdăProiect realizat și susținut de (hahaha)20 cm Records

Здесь можно найти слова песни Bot în bot c-o lepră mică Paraziții. Или текст стиха Bot în bot c-o lepră mică. Paraziții Bot în bot c-o lepră mică текст. Также может быть известно под названием Bot in bot c-o lepra mica (Parazitii) текст.