The Lion King (OST) "Hakuna Matata (Turkish) [Hakuna Matata]" Слова песни

Перевод на:en

Hakuna Matata (Turkish) [Hakuna Matata]

(Hakuna matata)(Ne?)(Hakuna matata hiç üzülme demek)(Hakuna matata ne güzel bir söz bu)

Hakuna matata geçmez bu modaÜzülme sakın her şeye hayattaDertsizlik demek bu felsefeHakuna matata

(Hakuna matata?)(Evet bizim ilkemiz)(İlke ne demek?)(Hiçbir şey, ilke ilke demek)(Anla evlat bu iki kelime bütün sorunlarımızı çözecek)(Çok haklı Pumbaa'yı örnek al, bak)

O çok küçük bir domuzkenBen çok küçük bir domuzken(Çok iyi)(Sağol)

Öyle kötü kokardı ki anlatamamBu yüzden yanında hiçkimse kalmadıBelli etmem ama çok kırılırdımVe kokumdan yanımdan kaçardı herkesAh, ne utanç

(Ah, Zavallı)

Hep kaçmak isterdim

(Ah, ama nereye?)

Kırılırdı kalbim

(Nasıl yani?)

Olur ya hani...

(Hey Pumbaa çocuklar var yapma)(Ah, pardon)

Hakuna matataNe güzel bir söz buHakuna matata geçmez bu modaÜzülme sakın her şeye hayatta

(Hadi hep beraber)

Dertsizlik demek bu felsefeHakuna matata

(Hoş geldin işte fakirhanemiz)(Burada mı yaşıyorsunuz?)(İstediğimiz yerde yaşarız)(Evet ev insanın rahat ettiği yerdir)(Burası çok güzel)(Açlıktan)(O kadar açım ki bütün bir zebrayı yiyebilirim)(Taze zebramız kalmamış)(Antilop var mı)(I-ıı)(Su aygırı?)(Yok)(Dinle evlat bizimle yaşayacaksan bizim gibi yemelisin. Hey artık gidip kurtçuk bulmanın zamanı geldi)(Iııy, oda ne?)(Kurtçuk bu, neye benziyor)(Iııy, iğrenç)(Imm, tadı tavuk gibi)(Kaygan ve doyurucu)(Bunlar çok zor bulunur. Iım, gerçekten nefis, iştah açıcı bir tadı var)(Onları seveceksin)(Sana söyledim evlat bu harika bir hayat, kural yok sorumluluk yok. Uu kremalı olanı nefis. Ve en iyisi de tasalanmak yok. Evet evlat?)(Napalım hakuna matata. Küçük, küçük ama doyurucu)(İşte böyle)

Hakuna matata, hakuna matata, hakuna matata, hakunaÜzülme sakın her şeye hayattaDertsizlik demek bu felsefeHakuna matata, hakuna matata, hakuna matataHakuna matata, hakuna matata, hakuna matata

Здесь можно найти слова песни Hakuna Matata (Turkish) [Hakuna Matata] The Lion King (OST). Или текст стиха Hakuna Matata (Turkish) [Hakuna Matata]. The Lion King (OST) Hakuna Matata (Turkish) [Hakuna Matata] текст. Также может быть известно под названием Hakuna Matata Turkish Hakuna Matata (The Lion King OST) текст.