Burhan G "Aldrig tilbage igen" Слова песни

Перевод на:en

Aldrig tilbage igen

Se hvad den pige har gjort ved mig.Ja hun har efterladt mig, som en kold kold mand.Hun sagde det hele bare var en leg.Nu sidder jeg her alene med mine tanker.Tænker om hun tænker på mig nu.Og der er ingen chance for,at vi to nogensinde kan blive cool.

Jeg vil ønske at vi ikke havde gjort det.Jeg vil ønske at vi ikke havde forelsket os.Jeg vil ønske at jeg ikke havde taget det sidste skridt med dig.Nu kan vi aldrig gå tilbage igen.

Og de ting vi gjorde, vi gjorde dem indeligt.Vi var så tæt på, nu går vi hver til sit.Men hvad vi har gjort, kan vi ikke tage tilbage.Nu sidder jeg her alene med mine tanker.Tænker om hun tænker på mig.Og der er ingen chance for,at vi to nogensinde ka' blive cool.

Jeg vil ønske at vi ikke havde gjort det.Og jeg vil ønske at vi ikke havde forelsket os.Jeg vil ønske at jeg aldrig tog det sidste skridt med dig.Nu kan vi aldrig gå tilbage igen.

Vi skulle ikke have gjort det.Og jeg ved godt, at det er min egen fejl.Du gik fra passagersædet, til mit bakspejl.Stirrer på den side af sengen, hvor du ville ha' lagt dig.Nu er der bare en tom plads, ligesom på Jagtvej.Jeg skulle ha' sagt nej, men så alligevel.Selvfølgelig kunne jeg ikke det, du har jo set dig selv.Jeg ville ha' brugt et helt liv, på at undre mig.Om nu jeg havde dummet mig, spildt mine sekunder der.Så vi tog skridtet fra venner, til mer'.Så dig dybt i øjnene og sagde;Baby, hvad end der sker, så vil vi altid være cool, smooth talk.Og nu er det svært at gå tilbage, ligesom moonwalk.Og alle de fede ting forsvandt hurtigt, yea slim fast.Det gik over hovedet på mig, lidt ligesom et indkast.Var ude i byen med Joey, Jay og Nichlas.Og syntes jeg så dig sammen med ham.Men tænkte at det ikke kan passe.Jeg fatter ikke, jeg stod på en frossen sø.Og isen den forlængst var begyndt at tø.At vores kærlighed, var begyndt at dø.Du kan sige jeg fattede Jack, lost på en øde ø.Gid jeg kunne spole tilbage, bare den ene gang.For det der gør mest ondt, ligesom en Burhan G sang.Er at jeg har et helt liv tilbage til at tænke på, hvad jeg går glip af.

Og havde jeg vidst at det ville blive sådan her.Havde jeg nok aldrig rørt dig,Men jeg kunne ikke modstå dig.Og jeg havde aldrig kysset dig,De steder du kunne li'.Jeg mistede min bedste ven.

Jeg vil ønske at vi ikke havde gjort det.Jeg vil ønske at vi ikke havde forelsket os.Jeg vil ønske at jeg ikke havde taget det sidste skridt med dig.Nu kan vi aldrig gå tilbage igen .

Здесь можно найти слова песни Aldrig tilbage igen Burhan G. Или текст стиха Aldrig tilbage igen. Burhan G Aldrig tilbage igen текст.