Bajaga i Instruktori "Moji drugovi" Слова песни

Перевод на:csenesru

Moji drugovi

Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetuI ja sam selica pa ih po nekad sretnem u letuDa l’ je to sudbina, il’ ko zna sta li jeKad god se sretnemo, uvek se zalijeUvek se zavrsi, s nekom od nasih pesama.

Moji su drugovi zestoki momci velikog srcaI kad se pije i kad se ljubi i kad se pucaGore, od Aljaske, do AustralijeKad god se sretnemo, uvek se zalijeUvek se zavrsi, s nekom od nasih pesama.

Da smo zivi i zdravi jos godina stoDa je pesme i vina i da nas cuva BogDa su najbolje zene uvek pored nasJer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas.

Za moje drugove ja molim vetrove za puna jedraPuteve sigurne, a noci zvezdane i jutra vedraDa l’ je to sudbina il’ ko zna sta li jeKad god se sretnemo uvek se zalijeUvek se zavrsi, s nekom od nasih pesama.

Da smo zivi i zdravi jos godina stoDa je pesme i vina i da nas cuva BogDa su najbolje zene uvek pored nasJer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas.

Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetuI ja sam selica pa ih po nekad sretnem u letuDa l’ je to sudbina il’ ko zna sta li jeKad god se sretnemo uvek se zalijeUvek se zavrsi s nekom od nasih pesama.Uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama.Uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama

Мои друзья

Мои друзья - жемчужины, рассыпанные по всему миру,и я, птица перелетная, иногда встречаю их пролетая.Что это, судьба или кто знает что?Каждый раз, когда встречаемся, всегда обмывается.Всегда заканчивается одной из наших песен.

Мои друзья - крутые ребята с большим сердцем,и когда выпивается, и когда целуется, и когда стреляется.Сверху от Аляски до Австралии,Каждый раз, когда встречаемся, всегда обмывается.Всегда заканчивается одной из наших песен.

Чтобы были живи и здоровы еще лет сто,чтобы были песни и вина и что бы берёг нас Бог.Чтобы лучшие женщины всегда были рядом,потому что жизнь короткая и промчится в миг.

Для моих друзей я прошу у ветров полных парусов,дорог безопасных, звездных ночей и светлые утра.Что это, судьба или кто знает что?Каждый раз, когда встречаемся, всегда обмывается.Всегда заканчивается одной из наших песен.

Что бы были живи и здоровы еще лет сто,что бы было песни и вина и что бы берёг нас Бог.Что бы лучшие женщины всегда были рядом,потому что жизнь короткая и промчится в миг.

Мои друзья - жемчужины, рассыпанные по всему миру,и я, птица перелетная, иногда встречаю их пролетая.Что это, судьба или кто знает что?Каждый раз, когда встречаемся, всегда обмывается.Всегда заканчивается одной из наших песен.Всегда заканчивается одной из наших песен.Всегда заканчивается одной из наших песен.

Здесь можно найти Русский слова песни Moji drugovi Bajaga i Instruktori. Или текст стиха Moji drugovi. Bajaga i Instruktori Moji drugovi текст на Русский. На этой странице также содержится перевод и значение Moji drugovi. Moji drugovi перевод.