Слова песни "Ndjenjë Tjetër" Dafina Zeqiri

Перевод на: EN

Edhe sot njejt
I thom baby,
Chill sot krejt i ki prej meje
Atij si mjafton,
Vazhdon me t'vetën
Shum keq se,
Kishim mujt me pas diçka tjetër!

Ref:

Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…

Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…

S2:

Uhhh!
Une e shti ku,
Kurr su kon
E prej tash ka mu msu,
Sdu!
Aj munohet, munohet me luftu
S’don me ndru çka ka thon,
As ne andrrat e tij,
Jo nuk munet me mrri,
Po çka me bo,
Kur o para teje
E n’tnjejtën kohë,
Shumë larg prej teje

Bridge:

Hala don ti ti
Hala e ki një shpres
St'ka met mo
Kurgjo që dhe-eez

Hala e don ti ti
Hala e ki një shpres
St'ka met mo
Kurgjo që dhe-eez

Po ski çka mi bo
Smunesh mu kthy n’kohë
Kshtu që, le krejt
Kshtu që, kshtu që

Nuk ki çka mi bo
Kur nuk e ki mo
Kshtu që, le krejt
Kshtu që, kshtu që…

Ref:

Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…

Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…

Today again
I say to him baby
Chill , today you will have everything from me
That’s not enough for him
He continues with his habits
Too bad because
We could have had something else!* (something special)

Chorus: (2x)

Another feeling, Luck!
But what can we do now hey?
What can we do now hey?
Now hey…

S2:

Uhhh!
I put it where
it never was before
From now on he will learn,
I don’t want!
He tries, tries to fight
He doesn’t want to change what he said before
He can’t reach
Even into his dreams
But what can we do,
When he is in front of you
And at the same time
So far away from you

Bridge:

You you still want
You still have faith
Nothing is left
from what you said. **

You you still want
You still have faith
Nothing is left
from what you said. **

But what can we do
You can’t go back on time
So better leave it
So , so…

Chorus: (2x)

Another feeling, Luck!
But what can we do now hey?
What can we do now hey?
Now hey…

Исполнитель: Dafina Zeqiri
Альбом:
Language: Albanian
Другие песни Dafina Zeqiri

I pabesë
Zi E Terr
Te Ti
Hajde ma knej
LIRI
IAM
Manushaqe
Shumë qef
Amazing Girl
Four Seasons
NA
Got Ur Back
Time out
GurbetiДругие песни

v Dark Of The Sun
v Ay, Curro, Curro Romero
v Öpücük
v Melancholie
v Iki iki dort eder
v I Won't Be There
v Terra'l
v Ariozo Onegina (Ариозо Онегина)
v Until You
v Реве та стогне Днiпр широкий
v Peace The Fuck Out
v Precious Things
v Poljsko cvijeće
v Melaxrino mou