Natassa Theodoridou "To Parapono Mou (Το Παράπονό Μου)" Слова песни

To Parapono Mou (Το Παράπονό Μου)

Το παράπονό μου απόψεάλλη υπομονή δεν έχει,θέλει ν' ακουστεί, να κλάψει,γιατί άλλο δεν αντέχει,λείπεις απ' τα δύσκολα και μου λεςθέλεις καθαρό αέρα,μα οι απουσίες γίνανε πολλέςκαι πώς να τα βγάλω πέρα.

Αν ήσουνα στο πλάι μου τις ώρες που σε ήθελαθα άντεχα τα δύσκολα, τα σκούρα της ζωής,θα πέρναγα τις συμπληγάδες, θα 'βγαινα, θ' ανέβαιναψηλά στον ουρανό μαζί σου να κοιτώκατάματα τον ίδιο το Θεό,ψηλά στον ουρανό μαζί σου να κοιτώκατάματα τον ίδιο το Θεό.

Το παράπονό μου απόψεπάλι βόλτα θα με πάει,και για μας θα μου μιλήσειόπως θα με σεργιανάει,μόνη, στα χειρότερα, μ' άφησες,χάραξες καινούργιο δρόμο,τίποτα από μένανε δεν κράτησεςδώρο μ' έκανες στον πόνο.΄

Αν ήσουνα στο πλάι μου τις ώρες που σε ήθελαθα άντεχα τα δύσκολα, τα σκούρα της ζωής,θα πέρναγα τις συμπληγάδες, θα 'βγαινα, θ' ανέβαιναψηλά στον ουρανό μαζί σου να κοιτώκατάματα τον ίδιο το Θεό,ψηλά στον ουρανό μαζί σου να κοιτώκατάματα τον ίδιο το Θεό. (x2)

Здесь можно найти слова песни To Parapono Mou (Το Παράπονό Μου) Natassa Theodoridou. Или текст стиха To Parapono Mou (Το Παράπονό Μου). Natassa Theodoridou To Parapono Mou (Το Παράπονό Μου) текст. Также может быть известно под названием To Parapono Mou To Parapono Mou (Natassa Theodoridou) текст.