Alisia "Ne propusna" Слова песни

Перевод на:entr

Ne propusna

Аз тъкмо забравя те и срещаме се.Казвам ти: "Не", а с тебе будя се!Поне хвани се с някоя, да спра за мой да те броя!Нещо казаха устните ти пак.Още гледам в тях, но да ги чувам спрях!Мисля само пак ще им опитам ли вкуса?

Пр:О, да, да. Казвам ти: "Да" и ще те пуснаПак, пак с роклята ми да мачкаш чувства!Знам, друга любов не ти е вкусна!Да го докажеш не пропусна, не пропусна!О, да, да. Казвам ти: "Да" и ще те пуснаПак, пак с роклята ми да мачкаш чувства!Знам, друга любов не ми е вкусна!Да те откажа ще пропусна, ще пропусна!

Ти с мене не си, а твоя пак ме държиш!Тръгна ли с друг, не спиш да ни разделиш!Да ме изгубиш, я се виж, не можеш да си позволиш!Нещо казаха устните ти пак.Още гледам в тях, но да ги чувам спрях!Мисля само пак ще им опитам ли вкуса?

Пр:О, да, да. Казвам ти: "Да" и ще те пуснаПак, пак с роклята ми да мачкаш чувства!Знам, друга любов не ти е вкусна!Да го докажеш не пропусна, не пропусна!О, да, да. Казвам ти: "Да" и ще те пуснаПак, пак с роклята ми да мачкаш чувства!Знам, друга любов не ми е вкусна!Да те откажа ще пропусна, ще пропусна!/x2

Здесь можно найти слова песни Ne propusna Alisia. Или текст стиха Ne propusna. Alisia Ne propusna текст.