Kıraç "Hayalimdeki Resim" Слова песни

Перевод на:el

Hayalimdeki Resim

O anda anladım olmuyor sensiz...Bu daha ilk günü ağladım sessiz...Alışmak çok zor sensizliğe imkansız...Her yerinde sen varsın bu evin..!Duyuyorum pişmanım diyor sesin...!Acılar benim artık acılar..!

Görecekmiş gibi seni gözlerim...Tutacakmış gibi seni ellerim...Ama yoksun sen..!Sen benim nefesim...Hayalimdeki resim..!Aşkı anlatan sesimsin..?Hiç batmayan güneşim...Bitmeyen hasretim..!Hayattaki tek eşim...Ve bir şarkı usulca dökülen dudaklarımdan...!

Böylemi başlamıştık seninle...Böylemi bitecekti...Herşeyimi verdiğim o sevgilim, bırakıp gidecekti...Çıkıverecekmiş gibisin çerçeveden usul usul yaklaşıp yanıma...Sarılıverecekmişsin gibi o anda boynuma...

Görecekmiş gibi seni gözlerim...Tutacakmış gibi seni ellerim...Ama yoksun sen..!Sen benim nefesim...Hayalimdeki resim..!Aşkı anlatan sesimsin..?Hiç batmayan güneşim...Bitmeyen hasretim..!Hayattaki tek eşim...Ve bir şarkı usulca dökülen dudaklarımdan...

Здесь можно найти слова песни Hayalimdeki Resim Kıraç. Или текст стиха Hayalimdeki Resim. Kıraç Hayalimdeki Resim текст.