Şebnem Ferah "İstiklal Caddesi Kadar" Слова песни

Перевод на:csenfrru

İstiklal Caddesi Kadar

Alnımdan akan terSana hiç değmediGözümden damlayan yaşDenizi bulmadi.

Bir sokak gördüm rüyalarımda gecelerceHiç sana çıkmadı.Sadece yarım saat tutuştuk eleleO saat durmadı.

Düşünüyorum,Ne kadar sevmiş olabilirim?Düşünüyorum,Sen ben gece ve bir yol.Başka birşeyYok elimde hafizamda.Düşünüyorum,Ne kadar yer etmiş olabilir ?

İstiklal caddesi kadar.İstiklal caddesi kadar.

Anları birer birerTopladım sakladım.Tarihin ortasındaGelecek aradım.

Hücreme girdin,dokundun hucrelerimeBuluttum,damladımCümleler kactı dagıldı dört bir tarafa,Sadece noktayım.

Düşünüyorum,Ne kadar sevmiş olabilirim?Düşünüyorum,Sen,ben,gece ve bir yolBaşka birşeyYok elimde hafızamdaDüşünüyorum,Ne kadar yer etmiş olabilir ?

İstiklal caddesi kadarİstiklal caddesi kadar

До проспекта Истикляль

Alnımdan akan ter/-------Пот который стекал с моего лбаSana hiç değmedi/...-------никогда не касалась тебяGözümden damlayan yaş/--------Слеза,которая упала с моего глазаDenizi bulmadi./..-------не создала мореBir sokak gördüm rüyalarımda gecelerce/-----------Я видела улицу в моих снах много ночейHiç sana çıkmadı./--------Та улица никогда не вела к тебеSadece yarım saat tutuştuk elele/-------Мы только держались за руки полчасаO saat durmadı/-------То время никогда не останавливалосьDüşünüyorum/--------Я думаюNe kadar sevmiş olabilirim?/--------Сколько я могла любить?Düşünüyorum,Sen ben gece ve bir yol/--------Я думаю, Ты ,я ,ночь и дорожкаBaşka birşey/---------Ничего больше нет там...Yok elimde hafizamda/..------в моих руках или в памяти....Düşünüyorum,Ne kadar yer etmiş olabilir/----------Я думаю. Я удивляюсь как углубилось это(в моей памяти?)

İstiklal caddesi kadar/----------До проспекта Истикляльİstiklal caddesi kadar./---------До проспекта Истикляль

Anları birer birer/.......один за другимTopladım sakladım/...--------Я собирала моменты один за одним и хранила ихTarihin ortasında/..Gelecek aradım/------------Я искала будущее среди истории..

Hücreme girdin,dokundun hucrelerime/----------Ты вошел в мои клетки,ты коснулся моих клетокBuluttum,damladım/------Я была тучей упала каплей(превратилась в дождь и упала в виде капли)Cümleler kactı dagıldı dört bir tarafa/----------Предложения сбежали,они отделились повсюдуSadece noktayım/--------Я только полностью остановилась

Düşünüyorum,Ne kadar sevmiş olabilirim?Düşünüyorum,Sen,ben,gece ve bir yolBaşka birşeyYok elimde hafızamdaDüşünüyorum,Ne kadar yer etmiş olabilir ?

İstiklal caddesi kadarİstiklal caddesi kadar

--------------------------------------------------------------------------------

Здесь можно найти Русский слова песни İstiklal Caddesi Kadar Şebnem Ferah. Или текст стиха İstiklal Caddesi Kadar. Şebnem Ferah İstiklal Caddesi Kadar текст на Русский. Также может быть известно под названием Istiklal Caddesi Kadar (Sebnem Ferah) текст. На этой странице также содержится перевод и значение Istiklal Caddesi Kadar. Istiklal Caddesi Kadar перевод.