Yiannis Kotsiras "Osa Einai Na 'rthoun (Όσα είναι να 'ρθουν)" Слова песни

Перевод на:en

Osa Einai Na 'rthoun (Όσα είναι να 'ρθουν)

Όσα γράφουν οι κασέτες, θα `ρθούν.Όσα γράφει ο ιδρώτας, θα `ρθούν.Όσα κρύβει το μυαλό μας, θα `ρθούν.Αχ! Όσα είναι να `ρθουνε, θα `ρθούν.

Φεύγουνε οι μέρες πονάμε, θα `ρθούν.Στάζουν δάκρυα οι καθρέφτες, θα `ρθούν.Όσα δε χωρούν σε κουβέντες, θα `ρθούν.Αχ! Όσα είναι να `ρθουνε, θα `ρθούν.

Άλλο μη μου κλαις, μη φοβάσαι.Έχω να σου δώσω όσα δεν πήρες ποτέ,θέλω να ματώσω ν’ ανοίξω πληγές,για όσα δε γεννήθηκα να κάνω, μην κλαις.Αχ! Όσα είναι να `ρθουνε, θα `ρθούν.

Πέρασες πολλά που δε θέλεις να `ρθούν.Χίλιες δυο ζωές να σου δώσω, θα `ρθούν.Θέλω χίλια δυο σημάδια να `ρθούν.Αχ! Όσα είναι να `ρθουνε, θα `ρθούν.

Άλλο μη μου κλαις, μη φοβάσαι,σου γράφω για το χάδι σου που είναι μακριά,σβήνω στο λαχάνιασμα που ακούω γλυκά,λειώνω μες το δάκρυ σου, στάζεις φωτιά.Αχ! Όσα είναι να `ρθουνε.Αχ! Να μπορούσαν να `ρθουνε.Αχ! Όσα είναι να `ρθουνε θα `ρθούν.

Здесь можно найти слова песни Osa Einai Na 'rthoun (Όσα είναι να 'ρθουν) Yiannis Kotsiras. Или текст стиха Osa Einai Na 'rthoun (Όσα είναι να 'ρθουν). Yiannis Kotsiras Osa Einai Na 'rthoun (Όσα είναι να 'ρθουν) текст. Также может быть известно под названием Osa Einai Na rthoun Όsa einai na rthoun (Yiannis Kotsiras) текст.