Kent "Svart Snö" Слова песни

Перевод на:deenesfiitplsr

Svart Snö

När det känns som du har väntat sen du var barn.På att någonting ska hända, på närkontakt av något slag.När det känns som om du gjort allt, sagt allt, men inte får några svar.När det känns som om ditt bästa inte är tillräckligt bra.När fördämningarna brister och du håller tillbaka en stormflod.När verkligheten skakar och det flyter svart snö i ditt blod.Dom säger: Allt kommer bli bättre för tiden läker alla sår.Det är politisk propaganda från järnridån.Känner ni som jag sträck upp era händer.

Det är fler än du & jag.Som förlorat nåt vi älskar i elden.Fler än du & jag.Som dansar för oss själva i mörkret.Som om det inte fanns nån morgondag.Jag vill inte vara ensam.Men vem vill vara ensam.

Och det här är ingen mardröm, det är ingen fas.Det här är nåt som händer varenda dag.Det känns som om vi vaknat plötsligt i någon sorts skymningsland.Vi är levande döda, stapplar fram hand i hand.Och alla här vill leda.Men vi följer ändå blint.I ljuset från små skärmar kryper rädslan långsamt in.Över gatorna och torgen när butikerna har stängt.Upp för väggar genom fönster och ner i vår säng.Känner ni som jag sträck upp era händer.

Det är fler än du & jag.Som förlorat nåt vi älskar i elden.Fler än du och jag.Som dansar för oss själva i mörkret.Som om det inte fanns nån morgondag…

Dom säger kärlek är en drog, jag tar vilken skit som helst.Men om kärlek är en drog är det ingen drog för mig.Du vet hur jag känner, ja, jag känner ju som dig.Jag älskar dina pengar dina pengar älskar mig.Jag älskar dina pengar vem vill inte vara rik.Jag vill resa och se världen vem vill ha ett vanligt liv.Men jag älskar bara pengarna för pengar gör mig fri.Ta mig till refrängen nu.Åh känner du igen dig?

Det är fler än du & jag.Som förlorat nån vi älskar i elden.Fler än du & jag.Som dansar för oss själva i mörkret.Som om det inte fanns nån morgondag.Jag vill inte vara ensam.Men vem vill vara ensam.

Здесь можно найти слова песни Svart Snö Kent. Или текст стиха Svart Snö. Kent Svart Snö текст. Также может быть известно под названием Svart Sno (Kent) текст.