Eric Saade "Huvudvätare" Слова песни

Перевод на:en

Huvudvätare

[Fyrahundra svenskar lider idag av ett dolt handikapp. Huvudvätning. Eric Saade är en av dem.]

Du är så torr och fin, i ditt stora blonda hår.Men om du var min, skulle du kunna förstå.Hur det var för nån, som blir blöt varenda dag.En huvudvätare som jag.

Snälla hjälp mig någon, jag måste bryta förbannelsen!

Jag är en huvudvätare,det händer när som helst.En huvudvätare,och så står man där och skäms.Just när man tror att det ordnat sig,så kommer vattnet ner över mig.Jag är en huvudvätare,med wet-look i mitt hår.En huvudvätare,som lämnar våta vattenspår.Just när man torkat,och rest sig igen,så öppnar sig himmelen.Jag är en huvudvätare.

[Det hade jag aldrig vågat tala ut om ifall vi inte hade gjort det vi gjorde i Melodifestivalen. När jag var klar med nästan hela låten, det var 30 sekunder kvar av låten, insåg jag att det inte hade kommit än. Jag hade klarat en hel låt utan att det hade kommit något vatten. Men så hände det ju. Men så när det var cirka 20 sekunder kvar av låten kom det massa vatten. Och då visste jag först inte vad jag skulle göra, jag kände att "Nää, men nu misslyckades jag med allt". Sen när jag tittade ut så bara såg jag att hela publiken sådär applåderade. Och det var alltså helt fantastisk, jag kände bara att "Oj, det här måste jag utnyttja. Det här är något jag kan komma ut med nu. Det här är något som alla borde få veta.". Att vara, att vara huvudvätare är ganska roligt. Titta själv!]

Men det är en grej,som jag inte kan förstå.Det som dränker mig,säg vart kommer det ifrån?Är det änglar som,låter skyar falla ner?Jag orkar snart inte mer.Snälla hjälp mig någon,jag måste bryta förbannelsen!

Jag är en huvudvätare,det händer när som helst.En huvudvätare,och så står man där och skäms.

[Vänta lite, bara. Bara vänta lite sådära, så går det över.]

Jag är en huvudvätare.Jag är en huvudvätare.Jag är en huvudvätare.

[Är vi klara nu?Jaja, tack så jättemycket.Okej, tack, tack, tack så hemskt mycket.]

Здесь можно найти слова песни Huvudvätare Eric Saade. Или текст стиха Huvudvätare. Eric Saade Huvudvätare текст. Также может быть известно под названием Huvudvatare (Eric Saade) текст.