Medina "Kl. 10" Слова песни

Перевод на:enhulvtr

Kl. 10

Det gør så ondt indeni.Når jeg ved,Du er ikke here for at bli'.Tror jeg, har ventet hele livet på dig.Du er ikke rigtigt min

For når du tar' hjem til hende,Og hun kysser dig på kinden.Det brænder indeni, slår mig ihjel du ikke er her.Når jeg burde være din kvinde,Og hos mig du høre hjemme.

Det er ikke sådan her jeg troede kærlighed skulle være.Kærligheden banker indeni.Vil så gerne ud.Men jeg må bli'.Bare til i aften kl 10..For der slår du op. (oh)Kærligheden banker indeni.Stoler på du gør det så at vi,Ses i aften efter kl 10 når du har slået op.(oh)Du har slået op.(oh)Du har slået op.(oh)Du har slået op.(oh)(ho oh oh)

Jeg glæder mig til at vi. (mmh)Skal være sammen for evigt.For jeg har,Aldig mødt en mand som dig før.Jeg tror på, når du siger du vil være min.

Men når du tar' jeg til hende.Og du kysser hende på kinden.For aller sidste gang, slår pigen ihjel, du gør det her.Det er mig der skal være din kvinde.Og hos dig jeg høre hjem.

Det er ikke sådan her jeg troede kærlighed ville være.Kærligheden banker indeni.Vil så gerne ud.Men jeg må bli'.Bare til i aften kl 10..For der slår du op. (oh)Kærligheden banker indeni.Stoler på du gør det så at vi,Ses i aften efter kl 10 når du har slået op.(oh)Du har slået op.(oh uh ah)Du har slået op.(oh)Du har slået op.(oh)(ho oh)

Det som vinter blir' til sommer. (oh ho oh o)Det som natten blir' til dag (har jeg, jeg,jeg.)Mangler dig til at lys min verden op (jeg er her.)

Det er ikke sådan her jeg trode,Kærligheden ville være.

Kæreligheden banker indeni.Vil så gerne ud.Men jeg må bli'.Bare til i aften kl 10..For der slår du op. (oh)Kærligheden banker indeni. (kærligheden banker)Stoler på du gør det så at vi, (oh)Ses i aften efter kl 10.Når har slået op.Submitted by xlig

Здесь можно найти слова песни Kl. 10 Medina. Или текст стиха Kl. 10. Medina Kl. 10 текст. Также может быть известно под названием Kl 10 (Medina) текст.