Serdar Ortaç "Kara Gozlum" Слова песни

Перевод на:enru

Kara Gozlum

Nerde nerde, yaptık hatayıNe yazık sensiz yaşadım bu sonbaharıSevda sevda, her yanı dertli sevda

Yüzümü göremem, elini tutamamBana bunu yapma, bu acıyı bırakmaSeni seviyorum üzmem bir dahaBana bunu yapma bu acıyı bırakma

Affet son bir kez dahaBittim kalbim yanıyorBir şans son bir şans dahaYıllar gitti gidiyor

Üzdüm bilmeden seniKırdım lanet olasıÇalma dur yüreğimiBana ver Benden olanı

Karagözüm gül yüzüm - My darkBuralarda çok mutsuzsum

Gideceksen öldür beniHeyecansız duygusuzum

Karagözüm gül yüzüm - My darkKabul ettim çok yalnızımGideceksen öldür beniGeceler boyu uykususum

Моя черноглазая

Nerde nerde, yaptık hatayıГде, где мы сделали ошибку?Ne yazık sensiz yaşadım bu sonbaharıКак жалко без тебя я прожил эту осень.Sevda sevda, her yanı dertli sevdaЛюбовь, любовь.. Со всех сторон полна бед любовь.Dayanır mı yaslı yüreğim bu ayrılığaВыдержит ли мое измученное сердце эту разлуку?

Yüzümü göremem, elini tutamamЛица не смогу увидеть, твою руку не смогу держать.Bana bunu yapma, bu acıyı bırakmaМне этого не делай, эту боль не оставляй.Seni seviyorum üzmem bir dahaЯ люблю тебя, не огорчу больше,Bana bunu yapma bu acıyı yaşatmaЭтого мне не делай, эту боль не заставляй пережить

Affet son bir kez dahaПрости еще один последний раз,Bittim kalbim yanıyorЯ уничтожен, мое сердце сгорает,Bir şans son bir şans dahaОдин шанс, еще один последний шанс,Yıllar gitti gidiyorГоды безвозвратно уходят.

Üzdüm bilmeden seniНе осознавая, я огорчил тебя.Kırdım lanet olasıЯ уничтожил бывшее проклятым.Çalma dur yüreğimiСтой, не отбирай мое сердце,Bana ver Benden olanıМне отдай то, что со мной стало.

Karagözüm gül yüzümМоя черноглазая, моя роза,Buralarda çok mutsuzsumЗдесь я очень несчастен,

Gideceksen öldür beniЕсли уйдешь, убей меня,Heyecansız duygusuzumБесстрастно,я без чувств.

Karagözüm gül yüzümМоя черноглазая, моя роза,Kabul ettim çok yalnızımСогласен, я очень одинок,Gideceksen öldür beniЕсли уйдешь, убей меня,Geceler boyu uykusuzumВсе ночи я без сна.

Здесь можно найти Русский слова песни Kara Gozlum Serdar Ortaç. Или текст стиха Kara Gozlum. Serdar Ortaç Kara Gozlum текст на Русский. На этой странице также содержится перевод и значение Kara Gozlum. Kara Gozlum перевод.