Michalis Hatzigiannis "Oi Titloi Tou Telous (Οι τίτλοι του τέλους)" Слова песни

Перевод на:ensr

Oi Titloi Tou Telous (Οι τίτλοι του τέλους)

Ζω, ακόμη ζωπες μου αν ζω, σαν ταινία το ένιωσα.Σα βροχή, τη δυνατήστις οθόνες τ' αντίο σου βρέχω.Ζω, ακόμη ζωσε μια σκηνή όπου όλα στα έδωσα.Νικημένος φυγάςκι ήταν λάθος μου που στο φανέρωσα.

(Ρεφρέν)

Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος τουτώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για 'μέναοι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα.Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος τουτώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για 'μέναοι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα.Μα εγώ για 'σένα έπαιξα.

Ζω, ίσα που ζωεσύ μου λες, η ζωή συνεχίζεται.Σιωπηλός, σε κοιτώνα πετάς τις ευχές στα καμένα.Θες, να 'μαι καλάλόγια φτηνά που η πρόθεση σκίζεται.Να φανώ, δυνατόςσ' ένα πλάνο που πια δεν φωτίζεται.

(Ρεφρέν)

Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος τουτώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για 'μέναοι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα.Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος τουτώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για 'μέναοι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα.Μα εγώ για 'σένα έπαιξα,να κλαις στο σινεμά.

Здесь можно найти слова песни Oi Titloi Tou Telous (Οι τίτλοι του τέλους) Michalis Hatzigiannis. Или текст стиха Oi Titloi Tou Telous (Οι τίτλοι του τέλους). Michalis Hatzigiannis Oi Titloi Tou Telous (Οι τίτλοι του τέλους) текст. Также может быть известно под названием Oi Titloi Tou Telous Oi titloi tou telous (Michalis Hatzigiannis) текст.