Giannis Ploutarhos "O Allos Eaftos Sou (Ο Άλλος εαυτός σου)" Слова песни

Перевод на:en

O Allos Eaftos Sou (Ο Άλλος εαυτός σου)

Η νύχτα είναι δρόμος για να περπατάς,είναι μια πόρτα που ανοίγεις και το σκας.Στο παραμύθι σου με τέτοιο τρόπο να ζεις,με θέλεις όμως δε θα το παραδεχτείς.

Η νύχτα είναι κατηφόρα που κυλάς,με μάυρες πινελιές της όλα τα χαλάς.Κυλάει στο αίμα σου κι είναι δυστυχώςαυτός ο άλλος ο κρυφός σου εαυτός...

Αυτός ο άλλος ο κρυφός ο εαυτός σουτην ευτυχία μας δεν χώρεσε.Ο ανεξέλεγκτος τρελός εγωισμός σουό, τι δεν μπόρεσα το μπόρεσε.Μου `βαλε "χ" και με εξόρισε από τον ουρανό σουαυτός ο άλλος ο κρυφός ο εαυτός σου.

Η νύχτα είναι το σεντόνι που κρατάςγια να μην φαίνονται αυτά που αγαπάς.Μα το πρωί στο πρώτο φως που θα φανείθα δεις πως έχεις το σημάδι μου βαθύ.

Η νύχτα είναι ένα έργο μοναξιάςπου συμμετέχεις για να μη με συναντάς.Και σκηνοθέτης ο αόρατος εχθρόςαυτός ο άλλος ο κρυφός σου εαυτός...

Здесь можно найти слова песни O Allos Eaftos Sou (Ο Άλλος εαυτός σου) Giannis Ploutarhos. Или текст стиха O Allos Eaftos Sou (Ο Άλλος εαυτός σου). Giannis Ploutarhos O Allos Eaftos Sou (Ο Άλλος εαυτός σου) текст. Также может быть известно под названием O Allos Eaftos Sou O Άllos eautos sou (Giannis Ploutarhos) текст.