Stam1na "Viisi laukausta päähän" testo

Traduzione in:enru

Viisi laukausta päähän

Peto on kuullut, se liikkuu kylän suuntaanKuuro paimen, sokeana pelosta:"Se on suoraan edessäsuoraan edessäsuora kontaktiPiippu niskaanpetoa sarvistaSe on tapettava!"

refrain:Peto on tapettavapahuus on tapettavaPeto lopetettavajottei se palaaKenet on tapettava?kaikki on tapettavaElämä lopetettavajottei se palaa

Viisi laukausta päähän riittääviisi laukausta ― päähän

Peto on kuollut mutta missä sen pesä?Kuuro paimen sekoaa:"Haistan verta edessä, virran vedessä, epäsuora kontakti!"

Lauma virtaan, joukkovoimaa:"Siellä on pedon pesäTyynen pinnan alla!"

refrain

Viisi laukausta päähän riittääviisi laukausta ― päähän

"Viranomaiset ovat saaneet uudet toimintaohjeetiskujen ehkäisemiseksiUusien ohjesääntöjen mukaan, poliisin on määrä pysäyttää epäilyttävän henkilön pakeneminenpäähän tähdättävillä laukauksillaTaustalla ovat komission ehdotukset, laatia toimittajille ohjesääntöjä siitäkuinka terrorismista tulee uutisoida."

"Komission mukaan tiedotusvälineet voivat tahtomattaan tai tarkoituksellisesti levittää terroristipropagandaavoimistaa väkivaltaisia ääriaineksia ja antaa vääristyneen kuvan terrorismista."

refrain

Viisi laukausta päähän riittääviisi laukausta ― päähän

Qui è possibile trovare il testo della canzone Viisi laukausta päähän di Stam1na. O il testo della poesie Viisi laukausta päähän. Stam1na Viisi laukausta päähän testo. Può anche essere conosciuto per titolo Viisi laukausta paahan (Stam1na) testo.