Sleeping At Last "Silhouettes" testo

Traduzione in:tr

Silhouettes

You wrote your name in invisible ink,For you were so afraid of what they might think.But the scars they left, they were loud and clear,Weren't they? weren't they?

When it's too much to bare, memories erase.A disappearing act, deserving of our thanks.When it surfaces, just hold your breathAnd swim. just swim.

You begged and begged for some kind of change:Maybe they'd wake up tomorrow and regret the painThat they've passed down to you like DNA,But no luck, no luck.

It seems only by the hand of God or death,Will they truly change their silhouettes.For a miracle or a consequence,You wait and wait…

…maybe distance is the only cure?Far away from hurt is where healing occurs.But all you really want to do is make them proud,Don't you? don't you?

It must be so hard, in the mess you're always cleaning up,To believe in the ghost of unbroken love.But I promise you,The truth is that you're loved. so loved.

Silüetler

Görünmez bir mürekkeple yazdın adınıNe düşüneceklerinden çok korkuyordun çünküAma geride bıraktıkları yara izleri, apaçık ortadaydıDeğil miydi?

Katlanamayacak gibi olduğumuzda, silinir hatıralarBir yok olma hilesi, teşekkürlerimizi hak edenTekrar yüzeye çıktığında, sadece nefesimizi tutarızVe yüzeriz, sadece yüzeriz

Yalvardın, yalvardın bir çeşit değişiklik içinBelki yarın uyanıp pişman olurlardı,Sana DNA'yla taşınan bir şey gibi bulaştırdıkları acı içinAma şansın yaver gitmedi, gitmedi

Görünüyor ki sadece tanrının ya da ölümün eliyle değişirmiş onların sülietleriBir mucize ya da bir tesadüf için,Bekliyorsun, bekliyorsun...

Ya da belki uzaklık tek çaredir?Acıdan uzak, iyileşebileceğin bir yerAma senin gerçekten istediğin tek şey onları gururlandırmak,Öyle değil mi?

Çok zor olmalı, sürekli temizlediğin dağınıklığın içinde olmakYürümemiş bir aşkın hayaletine inanmakAma yemin ederim,Gerçek şu ki; sevildin. Çok sevildin.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Silhouettes di Sleeping At Last. O il testo della poesie Silhouettes. Sleeping At Last Silhouettes testo.