Cvija "Mene radiš ti (Мене радиш ти)" testo

Traduzione in:csdeenru

Mene radiš ti (Мене радиш ти)

REF.Zašto ti i ja ne bi bili mi?Mala, reci mi. Noćas, reci mi.Ljubav ne gleda na sat,ali žuri mi se sad.Svi su pijani, a mene radiš ti!

Hold up!Mala, freaky, imam te na slici.Sviđas mi se zato jer siKinki-i-i-lick it, lick it.Svi kažu: Opa Miki, zato jesi brutala.Sretna je budala kojoj si dala.

Zbog tebe čekaju momci leto.Slike sa plaže žele. Kada videtvoje telo i cure bi te htele...Da te nema, morao bi Bogjednog dana da te izmisli.Ako pozoveš moraću večerasekipu za Sony da ispalim.

Mene radiš ti. A mene radiš ti.Mene radiš ti. A mene radiš ti.

Ref. x2

Oh, malečka, ti hipnotiziraš masu.Bolja si od svih, bar za klasu.Kad-kad te vidim poletim.Prema tebi noga na gasu.Biću rob, ti budi Boss;ne znam zašto me vučeš za nos.Noć je naša; dosta je igre.Trebam tvoje telo da me digne.

Uuu... Baš si ljepa.Trebala bi dobit pehar.De ponovi: Šta si rekla?Zinula je cela diskoteka.Tvoja je bulja poput ljeka;zvaću ju apoteka.Ako si za idemo sad. Šta se čeka?

Mene radiš ti. A mene radiš ti.Mene radiš ti. A mene radiš ti.

Ref. x2

Děláš mě

Proč by ty a já bychom měli být my?Lásko, řekni mi. Dnes v noci, řekni mi.Láska se nedívá na hodiny,Ale spěchám teď.Každý je opilý a ty mi to děláš!

Zadrž!Lásko, podivné, mám tě na obrázku.Mám tě rád, protože jsi excentrická, slízni to.Všichni říkají: Páni, Mickey, protože jsi bez brutality.Blázen, kterého necháš šťastným.

Kvůli tobě kluci čekají na léto.Chtějí fotky z pláže.Když vidí tvé tělo, děvčata by tě chtěla též...Když jsi neexistovala, tak tě musí vymyslet bůh někdy.Když zveš, tak musím říct sbohem Sony chlápkům.

Děláš mě. A děláš mě. 2krát

R:Dívčí, hypnotizuješ mši.Jsi lepší než všichni, pro třídu nejméně.Když tě vidím, tak uteču k tobě noha je na plynovém pedálu.Byl bych otrokem, šéfem,Nevím, proč by si mě oklamala.Noc je naše, dost hry.Potřebuji tvé tělo, aby mě zdvihlo.

Jsi tak krásná.Měl bych dostat šálek zimy.Hej, opakuj: Co jsi jen řekla?Celá diskotéka je vzrušená.Tvůj zadek je jako lék:Říkám tomu lékárna,Jsi vevnitř, teď jdeme. Na co čekáme?

Děláš mě. A děláš mě. 2krát

Qui è possibile trovare il testo della canzone Mene radiš ti (Мене радиш ти) di Cvija. O il testo della poesie Mene radiš ti (Мене радиш ти). Cvija Mene radiš ti (Мене радиш ти) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Mene radis ti Mene radish ti (Cvija) testo.