Konstantinos Argiros "Pote Ksana | Ποτέ ξανά" testo

Traduzione in:bgenfirorusrtr

Pote Ksana | Ποτέ ξανά

Άλλη ευκαιρία μη ζητάς,δεν περισσεύει άλλη συγγνώμη,έχω αδειάσει από καρδιάκι είναι αδιέξοδα οι δρόμοι.

Το ξέρω δε θα ξαναβρώτέτοια αγάπη στη ζωή μου.Μα προτιμώ μια μοναξιάπου θα `ναι σίγουρα δική μου.

Εγώ να εμπιστευτώ πάλι εσένα ποτέ ξανά.Κομμάτια εγώ δε γίνομαι για σένα ποτέ ξανά!..

Με τσάκισες, με ρήμαξεςσαν να `μουν ο χειρότερος εχθρός σουΓι' αυτό ποτέ μην ξαναπείςπως είμαι ο άνθρωπός σου!..

Το ξέρω δε θα ξαναβρώτο γέλιο σου όπου κοιτάζω,τη μυρωδιά σου θα ζητώσε όποιο σώμα αγκαλιάζω.

Το ξέρω δε θα ξαναβρώκι αυτός ο πόνος δεν περνάει.Μα προτιμώ μια μοναξιάπου αληθινά με αγαπάει...

Εγώ να εμπιστευτώ πάλι εσένα ποτέ ξανά ...

Niciodata

Alta ocazie sa nu-mi mai ceri, loc de alte scuze nu mai esteinima imi este un gol imens, iar drumurile toate-mi sunt inchisestiu ca nu voii mai regasi atata iubire in viata meadar prefer singuratatea pt ca stiu sigur ca ea va fii a mea (singuratatea)

eu voi avea iar incredere in tine... niciodata din noubucati nu voi mai deveni pt tine... niciodata din noum-ai deformat, m-ai pustiitca si cand ti-as fi fost cel mai mare dusmandeaceea sa nu mai spui niciodata ca am fost al taum-ai deformat, m-ai pustiitca si cand ti-as fi fost cel mai mare dusmandeaceea sa nu mai spui niciodata ca am fost al tau

Stiu ca nu voi mai regasi zambetul tau oriunde as cautavoi tanji dupa parfumul tau pe orice trup voi imbratisastiu ca nu voi mai regasi, iar durerea asta nu trecedar prefer singuratatea pentru ca stiu sigur ca ea ma iubeste (singuratatea)

eu voi avea iar incredere tine... niciodata din noubucati nu voi mai deveni pt tine... niciodata din noum-ai deformat, m-ai pustiitca si cand ti-as fi fost cel mai mare dusmandeaceea sa nu mai spui niciodata ca am fost al taum-ai deformat, m-ai pustiitca si cand ti-as fi fost cel mai mare dusmandeaceea sa nu mai spui niciodata ca am fost al tau

Qui è possibile trovare il testo della canzone Pote Ksana | Ποτέ ξανά di Konstantinos Argiros. O il testo della poesie Pote Ksana | Ποτέ ξανά. Konstantinos Argiros Pote Ksana | Ποτέ ξανά testo. Può anche essere conosciuto per titolo Pote Ksana Pote xana (Konstantinos Argiros) testo.