Halil Sezai "Dualarım Duygularım" testo

Traduzione in:arelenplroru

Dualarım Duygularım

her şey her şey senin içindualarım duygularımdüşlerim de bakışlarınhep seni söylüyor şarkılarımumurumda değil kim duyarsa duysunvarsın olsun kim görürse görsünbırak gitmeyi kolay mı sanıyorsunsöyle sevgimi herkesler duysunduyanlara duymayanlarasoranlara sormayanlaraben onu seviyorum çok seviyorumseviyorum seviyorum seviyorumher şey her şey senin içindualarım hayallerimarzularım göz yaşlarımhep sana olacak sarılışlarımboş ver ne derlerse desinlersaklama sende bunu söyle bunu bilsinleristerse bizi vurup öldürsünlerinan bu aşkımı silemezler…

للسامعين ولغير السامعين

كل شيء كل شيئ.. من أجلكدعواتي وأحاسيسينظراتك في أحلاميكل أغانيّ تقال لكلا يهمني فليسمع من يريد أن يسمعما دمت موجودة فليرى من يريد أن يرىلا ترحلي.. هل تظنين الرحيل سهلاًقولي يا حبيبتي فليسمع كل السامعونللسامعين وغير السامعينللسائلين ولغير السائلينأنا أحبه.. أحبه كثيراًأحبه أحبه أحبهكل شيء كل شيئ.. من أجلكدعواتي وأحاسيسيأمنياتي ودموعيكل عناقاتي ستكون لك فقطلا تعيريهم اهتماماً, فليقولوا ما يقولونلا تخفي ذلك عنهم, قوليه لعلهم يعرفونواذا أرادوا فليقتلونا نحن الاثنانلكنهم لن يستطيعوا محو حبنا..

Qui è possibile trovare il testo della canzone Dualarım Duygularım di Halil Sezai. O il testo della poesie Dualarım Duygularım. Halil Sezai Dualarım Duygularım testo. Può anche essere conosciuto per titolo Dualarim Duygularim (Halil Sezai) testo.