Vicente Fernández "Volver volver" testo

Traduzione in:csdeelenetfr

Volver volver

Este amor apasionado, anda todo alborotado , por volver.voy camino a la locura y aunque todo me tortura, se querer.Nos dejamos hace tiempo pero me llego el momento de perdertu tenías mucha razon, le hago caso al corazón y me mueropor volver"Y volver volver, volver a tus brazos otra vez, llegaré hasta donde estésyo se perder,yo se perder, quiero volver, volver, volver."No vuelves porque no quieres!Nos dejamos hace tiempo pero me llego el momento de perdertu tenías mucha razon, le hago caso al corazón y me muero por volver."Y volver volver, volver a tus brazos otra vez, llegaré hasta donde estésyo se perder, yo se perder, quiero volver, volver, volver.

Vrátit se vrátit se

Tato vášnivá láska nadchne k návratu.Jsem na cestě k šílenství, i když všechno, co mě mučí, je láska.Rozešli jsme se už před nějakou dobou, ale okamžik ztráty dosáhl mne až nyníMěl(a) jsi naprostou pravdu, poslouchám své srdce a umírámpro návrat"A vrátit se, vrátit se, vrátit se zpět do tvého náručí ještě jednou, byt tam kde jsi tyVím jak ztratit, já vím, jak ztratit, chci se vrátit, vrátit se, vrátit se."Není cesty zpět, protože to nechceš!Rozešli jsme se už před nějakou dobou, ale okamžik ztráty dosáhl mne až nyníMěl jsi naprostou pravdu, poslouchám své srdce a umírámpro návrat"A vrátit se, vrátit se, vrátit se zpět do tvého náručí ještě jednou, byt tam kde jsi tyVím jak ztratit, já vím, jak ztratit, chci se vrátit, vrátit se, vrátit se.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Volver volver di Vicente Fernández. O il testo della poesie Volver volver. Vicente Fernández Volver volver testo.