Assala Nasri "Baeen Aedayek (بين إيديك)" testo

Traduzione in:enesfrtr

Baeen Aedayek (بين إيديك)

بين ايديك انا بنسى روحى بين ايديكصعب اعيش فى الدنيا ديا الابيككل يوم بيفوت علياحبى ليك بيزيد شويهمحتاجالك جمب منىإوعى ليله تغيبها عنىمعاك رجعتلى تانى حياتى ودنيتىمعاك بعيش حبيبى فى الدنيا جنتىوياك شوفت بعيونى طريقى وسكتىماليش غيرك حبيبى معاك حاسه بامانوطول ماانت معايا مبخفش من الزمانمحتاجه ليك حقيقى قرب منى كمان

Kollarında

Kollarında.. Kendimi unuttum, senin kollarındaSensiz bu hayatta devam etmek çok zorHer günleAşkım biraz büyüyorYanımda olmana ihtiyacım varBeni tek bir gece bile bırakmaSeninle hayatımı ve dünyamı geri aldımSeninle bu hayatta sanki cennetteymişim gibi yaşıyorumSeninle rotamı, yolumu ve kendi gözlerimi gördümBenim için bir tek sen varsın, seninle güvende hissediyorumBenimle burada olduğun sürece korkmuyorumSana gerçekten ihtiyacım var, yaklaş (bana yaklaş)

Qui è possibile trovare il testo della canzone Baeen Aedayek (بين إيديك) di Assala Nasri. O il testo della poesie Baeen Aedayek (بين إيديك). Assala Nasri Baeen Aedayek (بين إيديك) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Baeen Aedayek بين إيديك (Assala Nasri) testo.