Enrique Iglesias "To Love A Woman" testo

Traduzione in:csfafrhurorutr

To Love A Woman

Enrique:I don't know what it is, but she drives me crazy!I don't know what she does, but she drives me wild!I know that she can let me be the man that I want to be,Or she can leave me helpless as a child.

Lionel:I don't know how it is, but she has the power.She can make me laugh when I want to cry.She tells me that I'm in control,But I know it's just a lie.

Together:And I don't mind, no!Will she love you tomorrowLike she loves you today?She can keep your heart guessing,But she's yours if she stays.That's what if feels likeTo love a woman, to love a woman.

Enrique:When you're lookin' in her eyes you can see forever.You're captured by the beauty of her soul.

Lionel:You know you're never gonna findA woman like this again,

Together:So don't let go. (don't let go!)Will she love you tomorrowLike she loves you today?She can keep your heart guessing,But she's yours if she stays.And that's what if feels likeTo love a woman, Oh to love a woman.

Oh, she can make your day.Oh, she can take it all away (take it all away)Oh, whether it is wrong or rightYou know that it in the end, you'd do it all againTo love a woman, just to love a woman.

Oh, you know, yes I know, yes I know

Will she love you tomorrow like she loves you today? (when she loves you)She can keep your heart guessing,But she's yours if she stays. (who knows if she'll stay?)

And that's what if feels like (oh, I wanna say)That's what it feels like (what it feels like)And that's what it feels like to love a woman.To love a woman.Oh yea, just to love a woman

Milovat ženu

Milovat ženu - duet s Lionel Richie

Enrique:Nevím, čím to je, ale ona mě dovádí k šílenstvíNevím, jak to dělá, ale dokáže mě rozvztekatVím, že ze mě může udělat muže, kterým chci býtNebo může mě opustit bezmocného jako dítě

Lionel:Nevím, čím to je, ale ona má tu mocDokáže mě rozesmát, když se mi chce plakatŘíká mi, že se ovládám,ale já vím, že je to jen lež

Spolu:A nemyslím si, ne!Bude tě milovat zítra,tak jako tě miluje dnes?Umí nechat tvé srdce v hádankách,ale je tvá, pokud zůstaneA to je ten pocit jakoMilovat ženu, milovat ženu

Enrique:Když pohlédneš do jejích očí, můžeš se dívat navždyZmocní se tě krásou své duše

Lionel:Ty víš, že nikdy už nemusíš znovu najítženu jako tahle

Spolu:Tak neodcházej (neodcházej)Bude tě milovat zítra,tak jako tě miluje dnes?Umí nechat tvé srdce v hádankách,ale je tvá, pokud zůstaneA to je ten pocit jakoMilovat ženu, milovat ženu.

Ach, ona může přetvořit tvůj denAch, ona může to vše odnést pryč (všechno pryč)A ať je to špatně nebo správněVíš, že je to u konce, můžeš vše udělat znovuMilovat ženu, jen milovat ženu

Ach, ty víš ,ano, ty víš, ano, ty víš

Bude tě milovat zítra, tak jako tě miluje dnes? (když tě miluje)Umí nechat tvé srdce v hádankách,ale je tvá, pokud zůstane (kdo ví, jestli zůstane?)

A to je ten pocit jako (musím to říct)A to je ten pocit jako (ten pocit jako)A to je ten pocit jako, milovat ženuMilovat ženuAch ano, jen milovat ženu.

Qui è possibile trovare il testo della canzone To Love A Woman di Enrique Iglesias. O il testo della poesie To Love A Woman. Enrique Iglesias To Love A Woman testo.