Zale "Rupem baraka" paroles

Traduction vers:en

Rupem baraka

No 1, no 1 selector here.We know who he is.

[Refren: x2]Vrem ca toată lumea să se miște pe acest dance flow,De la microfon rupem baraka,Vrem boxele la maxim pe același tempo,Că din nou facem show toată noaptea.

[Yolo:]Mult, mult, mult, mult prea stimată doamnă,Ce tabu? Barbații chiar stau geană,Felul tău de-a fi pune degetul pe rană,E jale și fetele, iar cumetrii cad jos, blană,Când miști pompa ca pe-un girofarChiar dacă transpiri, te-aspir cu hota,Inspiri moda, am găsit metodaDe la microfon, ca să te fac sa ții nota.

[Refren x2]

[Raku:]Flow pe beat e, și rime clădite,Posedând sindromul eficienței dobândite,Redau din studio, pe căi audioÎn timp ce tu asculți o piesă la radio,Integrator, tranzistor, rezistor, mor,Același consumator voios de apă cu clor,Obișnuit cu greutăți, că am dus în cârcă floriGen fata visurilor tale beată moartă pe scări.Iau miere din fiere când le cânt cu plăcere,Împins de-o forță măsurabilă-n hipopotami-putere,Zâmbesc chiar de trăiesc în condiții austere,Căci bucuria mea se trage din alte sfere.

[Refren x2]

Baby, now you need me, fireGirl, you're my one desire,Gonna let you be the fire'cause raggae ... dance floor.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Rupem baraka de Zale. Ou les paroles du poème Rupem baraka. Zale Rupem baraka texte.