Selçuk Balcı "Deniz üstünde fener" paroles

Traduction vers:arazdeelenru

Deniz üstünde fener

Deniz üstünde fener bir yanar bir de söner.Deniz üstünde fener bir yanar bir de söner.Bu gaybana sevdaluk ne yana olsa döner.Bu gaybana sevdaluk kırk tarafa da döner.

Gel kaçalum sevduğum dağlarin arkasindan.Yandum da eleceğum bu yurek yarasindan.Gel kaçalum sevduğum dağlarin arkasindan.Yandum da eleceğum bu yurek yarasindan.

Duman gelur dereden kapatur daği taşi.Duman gelur dereden kapatur daği taşi.Sevduğumun yuzinden durmaz gözumun yaşi.Sevduğumun yuzinden durmaz gözumun yaşi.Selçuk Balcı dinle

Deniz Üstündə Mayak

Deniz üstündə mayak(fənər) bir yanar bir də sönər.Deniz üstündə mayak bir yanar bir də sönər.Bu gaybana Sevdalıq nə yana olsa dönər.Bu gaybana Sevdalıq qırx tərəfə da dönər.

Gel gaçaq sevdiyim dağlarının arxasından.Yandım da öləcəyəm bu ürək yarasından.Gel gaçaq sevdiyim dağların arxasından.Yandım da öləcəyəm bu ürək yarasından.

Duman gələr axından qapatar dağı daşı.Duman gələr axından qapatar dağı daşı.Sevdiğimin üzündən durmaz gözümün yaşı.Sevdiğimin üzündən durmaz gözümün yaşı.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Deniz üstünde fener de Selçuk Balcı. Ou les paroles du poème Deniz üstünde fener. Selçuk Balcı Deniz üstünde fener texte. Peut également être connu par son titre Deniz ustunde fener (Selcuk Balci) texte.