Taxi "Atat de trist" paroles

Traduction vers:enitru

Atat de trist

Dan:Te-ntorci acum dupa atatia ani,Sa-mi spui ca te-ai grabit,Ca nu ti-ai dat seama,Ca nu te-ai gandit,Ca ai gresit.

Delia:Ma-ntorc acum, dupa atatia ani,Sa-ti spun ca-mi pare rau,Pentru tot ce-am facut,Si c-am putea s-o luam de la-nceput.

Dan:Stii cum e,E atat de trist..

Delia:Ma apropii si te-ating usor,Iti zambesc si-ti spun ca mi-a fost dor,

Dan:Altadata as fi simtit ca zbor,E atat de trist...

Delia:Spun ca nu cunosc un om mai bun,Lacrimi vechi, neplanse, incet adun,Dan:Te privesc si nu stiu ce sa spun,E atat de trist, subit,Si cel mai trist e c-am uitat,De ce te-am iubit.

Delia:Cel mai trist e c-ai uitat.De ce m-ai iubit.

Dan:Te-ntorci acum dupa atatia ani,E pur si simplu cumplit,M-as rupe in bucati,Daca n-as fi deja zdrobit,Si cel mai trist e c-am uitat..

Dan:Ma apropii si te-ating usor,Iti zambesc si-ti spun ca mi-a fost dor,

Dan:Altadata as fi simtit ca zbor,E atat de trist..

Delia:Spun ca nu cunosc un om mai bun,Lacrimi vechi, neplanse, incet adun,Dan:Te privesc si nu stiu ce sa spun,E atat de trist, subit,

Si cel mai trist e c-am uitat,De ce te-am iubit.

Delia:Cel mai trist e c-ai uitat,De ce m-ai iubit.

Dan:Atat de trist ca nu mai e nimic de spus,Sentimente dezmembrate in apus,Delia si Dan:Cand nu mai e nimic, nimic, nimic...

Delia:Ma apropii si te-ating usor,Iti zambesc si-ti spun ca mi-a fost dor,Dan:Altadata as fi simtit ca zbor,E atat de trist...

Dan:Spui ca nu cunosti un om mai bun,Delia:Lacrimi vechi, neplanse, incet adun,Dan:Te privesc si nu stiu ce sa spun,E atat de trist, subit,Si cel mai trist e c-am uitat,De ce te-am iubit.

Delia:Cel mai trist e c-ai uitat,De ce m-ai iubit...

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Atat de trist de Taxi. Ou les paroles du poème Atat de trist. Taxi Atat de trist texte.