Ankerstjerne "Alle mine tårer" paroles

Traduction vers:en

Alle mine tårer

[Sarah West]Alle mine tårer har ledt mig til dig.Som stjerner på himlen der viste mig vej,Alle mine tårer har ledt mig til dig.

[Ankerstjerne]Yeah.Jeg var et barn af forstaden, og 90'ernes Danmark.Så jeg har set, folk der lever livet som på en fremmed planet,Hvor vi dropper ud af 9. Klasse for der venter,En fin plads til os bag kassen i byens storcenter.Har set familier der lever under det samme tag,Være bror og søster i går og fremmede i dag.Og klassens smukke pige der sku' ha' været en stjerne,Pludselig få et barn før hun var færdig med at bære det.Og jeg har eksperimenteret, og den fik fuld gasJeg tog en nat i tivoli, andre blev og fik et turpas.Har set en pige der var så smuk det ikke var til at bære,Hun sagde farvel, jeg skrev en sang og fik en karriere.Så når solen den går ned for aller sidste gang,Så græd nu ikk' for mig hæv et glas og syng en sidste sang,For jeg er klar hvis det utænkelige sker,Jeg så jo dig behøver ikk' at se mer'

[Sarah West]Som et lynnedslag der går gennem mig,Jeg var faret vild i natten for dig.Nu har du ramt mig i hjertet, du har ramt mig i hjertet.Som et lynnedslag der går gennem mig.Alle mine tårer har ledt mig til dig.Som stjerner på himlen der viste mig vej.

[Ankerstjerne]Jeg husker en nat jeg gik med Ralle og talte på Vesterbrogade,Om livet og de penge problemer vi begge to havde,Hvordan sku' vi klare endnu et år som fattigrøve?Før landet så det, så jeg stjernestøv.Jeg har set stjerner der var ydmyg, selv når spotten blænder dem,Og deres venner tro de var stjerner fordi de kender dem,Har set at græsset ikke er grønnere på den anden side,Musikbranchen er et f*cking spil for galleriet.Har stået i New York, og pludselig savnet hundige,Og min mors mad, jeg ku' ikk' blive.Og jeg er kommet over hjertesorger,Mødt en ny og jeg kaldt hende min kvinde,Og hvis jeg sku' ha' børn så måtte de fandme gerne ligne hende.Så når solen den går ned for aller sidste gang,Så græd nu ikk' for mig hæv et glas og syng en sidste sang,For jeg er klar hvis det utænkelige sker,Jeg så jo dig behøver ikk' at se mer'

[Sarah West]Som et lynnedslag der går gennem mig,Jeg var faret vild i natten for dig.Nu har du ramt mig i hjertet, du har ramt mig i hjertet.Som et lynnedslag der går gennem mig.Jeg fandt vej, jeg fandt dig, jeg fandt vej til dig,Jeg fandt vej, jeg fandt dig, jeg fandt vej,For alle mine tårer har ledt mig til dig.

[Ankerstjerne]Uuh, vi går igennem livet med skyklapper på,Og tænker kun på problemer og alt det vi ska' nå,Og vi bekymrer os indtil alt det sjove er væk,Og dagdrømmer indtil dagen den er sovet væk,Men i nat der er jeg i live her sammen med dig.

[Sarah West]Alle mine tårer har ledt mig til dig,Som stjerner på himlen der viste mig vej.Alle mine tårer har ledt mig til dig,Som stjerner på himlen der viste mig vej.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Alle mine tårer de Ankerstjerne. Ou les paroles du poème Alle mine tårer. Ankerstjerne Alle mine tårer texte. Peut également être connu par son titre Alle mine tarer (Ankerstjerne) texte.