Tankcsapda "Rock a nevem" paroles

Traduction vers:en

Rock a nevem

Én húzom az igát, én osztom az Igét,És felcsípek néha egy-két diszkós bigét,Hogy megtudják, hogy mi az a rockÉs, hogy a kulcstartójukon a nyuszifarokNem az egyetlen jó farok ebben a városban.Jó vagyok szólóban, jó vagyok párosban.Mindenhol jó, de a legjobb az ágyban.Megszülettem hatvan-valahányban.Meg-meg-meg-meg hatvan-valahányban.

És azóta is csak keresem az igazitÉs tudom milyen az, ha a rock'n'roll igazítAz útra. A szívem ultraÉs ha atomon borulok a pultraNéhány csepp könnyet elmorzsolok,De könyvet soha nem írok róla,De mégis néha gondolok a múltra,Gondolok a múltra!

A nevem rock, a nevem rollElég ha azt mondom magamrólA nevem rock, rock a nevem!Rock a nevem!

Ez itt nem India, és ez nem Sitar.Előttem az állvány, a kezemben a gitár,Mögöttem a dob, a füledben a hártya,És úgy dőlsz majd el, mint egy vár, ha a kártyaNem elég erős, hogy tartsa az alapot,"Máma itt, hó'nap ott. Jó napot!" Veszem a kalapot,És megyek. Folyók, hegyek,nekem mindegy, csak jó helyen legyek.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Rock a nevem de Tankcsapda. Ou les paroles du poème Rock a nevem. Tankcsapda Rock a nevem texte.