Tankcsapda "A Rock & Roll rugója" paroles

A Rock & Roll rugója

Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját,Remeg a drága, az alsónadrág a sarokba dobva rég.Jó ez a lány, semmiben nincs hiány, gyere a karjaiddal fonj át!Meleg a nyála, jó vagyok nála, pedig nagyon korcs keverék.

Nyitva az ajtó, bennem a hajtómű a fordulatszámot elérte.Mondom a helyet, de most a múltkori helyett máshova menj el érte!Aztán a cuccot hozd el, de rendesen oszd el, a szemetet ne én szivjam!Befogom a számat, csak mond a számot, ha kell, máskor is hívjál.

Ne félj, a torta meg lesz fűszerezve,Csak legyen hozzá elég, fű szerezve!Hiába is mondanék neked mást.

Mekkora bálvány, előtte az álvány, fogja a mikrofonját.Remeg a drága, az alsónadrág a sarokba dobva rég.Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán,És úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán.

A torta meg lesz fűszerezve,Csak legyen hozzá elég, fű szerezd be!Hiába is mondanék neked mást.

R. Hidd el, én nem tehetek róla,Így rakott le az a nyomorult gólya.Hidd el, én nem tehetek róla,Szétfeszít belül a rock'n'roll rugója.

R. Hidd el, én nem tehetek róla,Így rakott le az a nyomorult gólya.Hidd el, én nem tehetek róla,Szétfeszít belül a rock'n'roll rugója.

R'. Hidd el, én nem tehetek róla,Így rakott le az a nyomorult gólya.Hidd el, én nem tehetek róla,Szétfeszít a rock 'n' roll roll rúgója,Hidd el, én nem tehetek róla,Így rakott le az a nyomorult gólya.Hidd el, én nem tehetek róla,Szétfeszít belül a rock'n'roll,Szétfeszít belül a rock'n'roll rugója.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson A Rock & Roll rugója de Tankcsapda. Ou les paroles du poème A Rock & Roll rugója. Tankcsapda A Rock & Roll rugója texte. Peut également être connu par son titre A Rock Roll rugoja (Tankcsapda) texte.