Sarbel "Zontanos Nekros (Ζωντανός νεκρός)" paroles

Traduction vers:en

Zontanos Nekros (Ζωντανός νεκρός)

Με σένα που έμπλεξα νομίζω πως θα τρελαθώ.σ’ ένα μπαράκι θέλω πάλι απόψε να χωθώνα πιω και να μεθύσω, να `ρθει κέφι για χορόκαι να υποκρίνομαι πως αν θα φύγεις θα χαρώ.

Είναι αρρωστημένη φάση όλη αυτά που ζω εγώμια καινούργια αγάπη επειγόντως για να βρώπάλι να γίνω λιώμα και μαζί της να χαθώκαι να με κάνει μόνο εκείνη ν’ απογειωθώ.

Έχω καταντήσει να `μαι ζωντανός νεκρόςαπό τότε που έφυγες γυρνάω σαν τρελόςγύρισε καρδιά μου πίσω για να δω το φωςτα γλυκά σου χείλη περιμένω εδώ απόψε πως και πως.

Χωρίς εσένα νιώθω πάλι να αιμορραγώγια ένα τρόπο ψάχνω απόψε εγώ για να σωθώμια βοήθεια σου ζήτησα μην τρελαθώκι εσύ μου είπες δηλητήριο πικρό να πιω.

Λίγο κουράγιο δώσ’ μου απόψε για να λυτρωθώέλα και φίλα με ψυχή μου για να μην πονώείσαι μια κόλαση καυτή που λαχταρώ εγώμόνο εσύ μου δίνεις την ενέργεια να ζώ.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Zontanos Nekros (Ζωντανός νεκρός) de Sarbel. Ou les paroles du poème Zontanos Nekros (Ζωντανός νεκρός). Sarbel Zontanos Nekros (Ζωντανός νεκρός) texte. Peut également être connu par son titre Zontanos Nekros Zodanos nekros (Sarbel) texte.