Aladdin (OST) "Et steg foran [One jump ahead]" paroles

Et steg foran [One jump ahead]

Stjal brød, de kalte meg rotteBli tatt?Nei, mange slags takkStjeler bare når jeg er litt blakkDet er jeg støtt.Å fly med loven i hælaPrøv selv så skal du seDe folka her skjønner ikke det

- Grip ham!- Fakk ham!- Tjuvradd!- Stor skam!

Er ikke denne kjekk, da?- Skjær ham opp og få ham vekk, daTakk for dette hint, vi må komme oss bort.Kom min beste venn, Abu- Du?- Tror han har sin mor og far å takke- For at han er blitt en kriminell- Foreldre? Det er bare det: han ha'kke.Må jo ha litt brødKan ikke lide nødSkal få høre altNår jeg får tid en kveld

Et hode foran min bøddelEn hårsbredd foran min domFår holde masken, alt etter som...- Der er han!Et byks til side for mobben,En finte må det nok tilJeg tror jeg satser på en lav profil.- Fang ham!- Rotta!Abu!Ta det litt med ro da- Er han ikke søt og god da?Kanke lide nød, tok et lite brød.Skjønner ikke det gjør no'!

- Han har et sverd!- Idioter! Vi har også sverd!Et knep er bra når det kniperAbu, vi gir ikke opp!Et byks, mot slutten på leken.Kom vi slår dem på streken.Ingen vits, nå i å stoppeKom, nå må vi hoppe.Kom igjen min venn og HOPP!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Et steg foran [One jump ahead] de Aladdin (OST). Ou les paroles du poème Et steg foran [One jump ahead]. Aladdin (OST) Et steg foran [One jump ahead] texte. Peut également être connu par son titre Et steg foran One jump ahead (Aladdin OST) texte.