Frozen (OST) "Laat het los [Let It Go]" paroles

Traduction vers:en

Laat het los [Let It Go]

De sneeuw glanst zacht op de bergen vannacht en geen voetafdruk te zienEen koninkrijk stil en eenzaam en ik ben de koninginDe wind jaagt huilend als de wervelstorm in mij'K houd het niet meer uit, nu laat ik hem vrij

Laat niemand toe, kijk niemand aanJe moet altijd het brave meisje zijnGeen blik, geen snik, het masker opHier houdt het op!

Laat het los, laat het losIk houd het echt niet meer uitLaat het los, laat het losGooi de deur dicht, keer niet terug'K geef niet om al hun commentaarEn de storm raast doorDe vrieskou, daar zat ik toch al niet mee!

'T is vreemd, maar op een afstandLijkt alles heel erg kleinEn de angsten die ik voeldedie blijken weg te zijn!

Ik wil nu zien wat ik kan doenBepaal de grenzen, waar en hoeGeen kwaad, geen goed, geen wet voor mij'K ben vrij!

Laat het los, laat het losBen met de wind en de hemel éénLaat het los, laat het losMijn laatste traan verdween!Ik sta hier en ik blijf hier!En de storm raast door...

Mijn krachten schieten door de lucht terug naar de grondMijn ziel versplintert zich als ijskristallen in het rond!En één gedachte vormt zich ijzig koud in mijNee, ik ga nooit meer terugVoorbij is nu voorbij!

Laat het los, laat het losIk herrijs als de ochtendgloorLaat het los, laat het losDie brave meid is er vandoor!In het licht, maak ik mijn entree!En de storm raast door!De vrieskou, daar zat ik toch al niet mee.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Laat het los [Let It Go] de Frozen (OST). Ou les paroles du poème Laat het los [Let It Go]. Frozen (OST) Laat het los [Let It Go] texte. Peut également être connu par son titre Laat het los Let It Go (Frozen OST) texte.