Ferhat Göçer "Bazen Çok Özlüyorum" paroles

Traduction vers:en

Bazen Çok Özlüyorum

Kış ortasında soğuk duş gibi,Sensizlikle uyandım,Geceler gündüzler dört mevsim,Sensiz mi yaşanacak?Bari bir hikaye anlatsam,İçinde eksik olsan,Herşeyde sen varsın,Olmasın ve senin yalanların...

Nakarat:İşte o anlarda sensiz olmaz diyorum,Gözlerimde hayalsin,Bazen çok özlüyorum,İçime atıyorum sensiz olmaz diyorum,Gözlerimde hayalsin,Bazen çok özlüyorum.

Kış ortasında soğuk duş gibi,Sensizlikle uyandım,Geceler gündüzler dört mevsim,Sensiz mi yaşanacak?Sessiz haykırışlarım,Yalnızlığım tek arkadaşım,İçime attıklarım ve senin yalanların,Döktüğüm gözyaşlarım,Sürgün olan aşklarım,İçime attıklarım ve senin...

İşte o anlarda sensiz olmaz diyorum,Gözlerimde hayalsin,Bazen çok özlüyorum,İçime atıyorum sensiz olmaz diyorum,Gözlerimde hayalsin,Bazen çok özlüyorum.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Bazen Çok Özlüyorum de Ferhat Göçer. Ou les paroles du poème Bazen Çok Özlüyorum. Ferhat Göçer Bazen Çok Özlüyorum texte. Peut également être connu par son titre Bazen Cok Ozluyorum (Ferhat Gocer) texte.