Nikolas Asimos "Mpagasa | Μπαγάσα" letra

Traducción al:en

Mpagasa | Μπαγάσα

Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια.Θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια,να ξαναγίνω καβαλάρηςκαι ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ,για δεν υπήρξα κατεργάρηςκαι τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ.

Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;Μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω.Δεν το πιστεύω να με χλευάζειςσαν σε χαζεύω δε χαμπαριάζεις.Πρότεινέ μου κάποια λύσηδε θα σου παρα κοστήσει.

Και θα σου φτιάχνω τραγουδάκιαμε τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.Για το χαμένο μου αγώναπου τ' αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

Aφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους.Έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπουςπως να ξεφύγω από τη μοίρακι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ,για δεν υπήρξα κατεργάρηςκαι θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ.

Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;Κάνε πάσα καμιά ματιά και χάμω.κει που κοιμάσαι και αρμενίζειςξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζειςκι ότι σου 'ρθει κατεβάζειςμην θαρρείς πως με ταράζεις.

Γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκιαμε τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.Για το χαμένο μου αγώναπου τ' αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Mpagasa | Μπαγάσα de Nikolas Asimos. O la letra del poema Mpagasa | Μπαγάσα. Nikolas Asimos Mpagasa | Μπαγάσα texto. También se puede conocer por título Mpagasa Bagasa (Nikolas Asimos) texto.