C.I.A. "Unde e ea" letra

Traducción al:enfr

Unde e ea

[R:]Unde e ea, unde e ea, unde e ea, unde e eaAm paradisu' meuDoar cu ea, doar cu ea, doar cu ea, doar cu ea...Împart și bine, și rău x2

[Rashid:]Pentru ea, aș muta munții din loc,Pentru ea aș opri timpu' pe loc, aș scoate piatra din foc,Aș face tot fără regrete,Nu mă joc, în joc sunt sentimente.

N-avem secrete, că astea dor,Dar visăm împreună la viitorCând stăm întinși.. pe covorPlutim ușor, plutim ușor, plutim ușor.

Și stiu că nu-ți plac golanii, că nu conteză banii,Știu că nu sunt tocmai genu' pe care să-l prezinți lu' mami,Și știu că plec prea des și nu mă-ntorc prea des,Dar toate au un sens când tu le dai un sens.

Ai înteles de la început,Nu am ales s-am un trecutBineînteles, nu sunt un sfânt,Învăț din mers, nu-s vorbe-n vânt, nu-s vorbe-n vânt.

[R: ...]

[Byga:]Unde-i ea?... E chiar acolo unde-i e locu',Chiar nu mi se-ntâmplă des să-mi zâmbească norocu',Iar locu' ei, știe și ea, e numai la pieptu' meu'Indiferent că ne e bine sau ne e greu.

Și unde-i ea fără să vreau îmi găsesc echilibru',Am învățat să dau, să las, toate cu timpu',Am învățat să am răbdare, să fiu relaxat,Am învățat că mai am multe de-nvățat.

Mi-am asumat nopțile pierdute departeȘi grijile care nu mă lasau s-adorm în noapte.În ce hal ne certăm, sincer, ai zice că e artă,Da' cât de dulce ne-mpăcăm, parcă ne-am mai dori o ceartă.

Oricât ar suna de siropos, n-o dau la-ntors,Pentru că vad oriunde-i ea aproape toate prind un rost,Și doar un prost nu le spune pe nume și uite așa:Sunt îndrăgostit de muzică, da’ și de femeia mea!

[R: ...]

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Unde e ea de C.I.A.. O la letra del poema Unde e ea. C.I.A. Unde e ea texto.