Robyn "Do You Know (What It Takes) ?" letra

Traducción al:frro

Do You Know (What It Takes) ?

Always be aroundDo ya Do ya Do ya

Don't you know I can see what you do to meRunning around with your cheap talk, cheap talkWhat I need is a man who can do me right, do me right

If you got what I need, I can guaranteeTo return all the love that you've giving to meBut, I've got to be sure that you'll always be around(always be around)

Do you know what it takes to love me (do you know)Do you know what it takes to do me rightDo you know what it takes to love me, baby, baby

Heaven knows in my time, I've been lonelyFeeling my love echo in my mind, in my mind, yeahA never satisfied girl is what they call meBut I just can't keep going on living lies

Guaranteed, underneathYou won't let me downThere's so much I can giveBut it's buried so deepI just got to be sure that you will always be around(always be around)

Do you know what it takes to love me (do you know)Do you know what it takes to do me rightDo you know what it takes to love me, baby, babyDo you know what it takes (do you know)Do you know what it takes(don't waste my time, with your lies)Yeah baby, I got enough(you got to prove that you will always be around)

I'll give you everythingBoy will you do the same for meWill you do everythingI gotta know the way it'll be (?)

Do you know what it takes to love me (do you know)Do you know what it takes to do me rightDo you know, do you know, do you know what it takesDo you know what it takes to do me right(don't waste my time baby)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Do You Know (What It Takes) ? de Robyn. O la letra del poema Do You Know (What It Takes) ?. Robyn Do You Know (What It Takes) ? texto. También se puede conocer por título Do You Know What It Takes (Robyn) texto.