NOX "Áldjon az ég / Ébredj fel" letra

Traducción al:en

Áldjon az ég / Ébredj fel

Álom árnyát űzze remény!Ébred a vándor, felkel a fény.Felszedi múltját - szél vigye búját-,Oldjon a szíve nehezén!

Rád is az út vár, elcsal a fény-,Máshova szállnál, nem vagy enyém...Vágy szabadult rád - járd szíved útját-,Úgy ahogy velem az elején...

....

Ébredj fel!Azt kívánom neked, hogy éld meg a táncot!Azt kívánom, szeresd, hogy éld meg a jót!Mozgat majd a zene, csak tépd el a láncot!Forog a világ, mint dallamban a szó.Dúdolj, táncolj! Minden bánat vár,Táncolj, dúdolj! Minden várhat már!Csak érezd, hogy a zene az élet, s mindent megkaptál-,Csoda holdfényben, ragyogó napban, minden ritmust jár!

Táncolj szívedből!távol mindentőltáncolj tévedj el!Ébredj fel!Táncolj szívedből!bárhol mindenrőltáncolj élet kellébredj fel!

Azt kívánom neked, hogy érd el az álmod!Legyen mindig zene az útravalód.Azt kívánom, szeresd, hogy élvezd a táncot!Tiéd a világ, ha keresed a jót!Dúdolj, táncolj! Minden gond elszáll,Táncolj, dúdolj! Minden csönd megvár.Csak érezd, hogy dobol a véred, tested könnyebb már,Csoda holdfényben, ragyogó napban, minden ritmust jár!

Táncolj szívedből!távol mindentőltáncolj tévedj el!Ébredj fel!Táncolj szívedből!bárhol mindenrőltáncolj élet kellébredj fel!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Áldjon az ég / Ébredj fel de NOX. O la letra del poema Áldjon az ég / Ébredj fel. NOX Áldjon az ég / Ébredj fel texto. También se puede conocer por título Aldjon az eg - Ebredj fel (NOX) texto.